2023-06-21 16:20:03
Φωτογραφία για Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Πιο πιθανό είναι να με δείτε με κάτι δικό μου παρά οτιδήποτε άλλο τελικά»

 Για το τηλεοπτικό του μέλλον και τις αποφάσεις που δεν έχουν παρθεί ακόμη στο ΟΡΕΝ μιλά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Τον γνωστό παρουσιαστή συνάντησε ο ρεπόρτερ Στέλιος Δρουμαλιάς και η κάμερα του Breakfast@Star.

«Αδερφέ, δεν έχω τίποτα να σου πω. Μα την Παναγία θα σου έλεγα αλλά δεν ξέρω τίποτα, και επειδή έχω πει πολλά, ας μην πω τίποτα», δηλώνει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Πιο πιθανό είναι να με δείτε με κάτι δικό μου αυτή τη στιγμή που μιλάμε παρά οτιδήποτε άλλο τελικά», επισημαίνει ο παρουσιαστής μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε πως έχει καταθέσει δική του πρόταση για ένα τηλεοπτικό project, λέγοντας: «Έχω μία πολύ ωραία τηλεοπτική πρόταση, που την έχω καταθέσει σε ένα συνδρομητικό κανάλι, και αφορά στις αντιθέσεις της Ελλάδας. Το έχω καταθέσει, το τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει».

Το πάνελ του Breakfast@Star σχολίασε την αβεβαιότητα στην οποία βρίσκονται οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και η ίδια, μετά τις συζητήσεις που δεν καταλήγουν σε μία συγκεκριμένη συμφωνία παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ