2012-06-09 11:48:04
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Υδάτινος εφιάλτης στο μετρό του Λονδίνου
Ταλαιπωρία στο μετρό του Λονδίνου για εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν εκτάκτως καθώς δύο εκατομμύρια λίτρα νερού πλημμύρισαν τη γραμμή μεταξύ των σταθμών Stratford και Bow.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail και μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις πιο πάνω φωτογραφίες οι επιβάτες αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με τα πόδια το ταξίδι τους, πάνω στις ράγες του μετρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χάος συνεχίστηκε και το Σάββατο, με τους μηχανικούς να μάχονται απελπισμένα να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Για το περιστατικό ευθύνεται η εταιρία Thames Water, καθώς οι εργάτες της είχαν κληθεί να διορθώσουν μια μικρή διαρροή σε υπέργεια διασωλήνωση, αλλά λόγω ενός τεχνικού λάθους επιδείνωσαν τη κατάσταση και αυτή μεταφέρθηκε στον υπόγειο συρμό.

Ο επικεφαλής του μετρό του Λονδίνου, Howard Collins, τόνισε πως αυτό το "τραγικό συμβάν" αποτελεί ένα "εφιαλτικό σενάριο" για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόλις 50 μέρες πριν τη τελετή έναρξης.

"Ως υπεύθυνος για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του μετρό, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά.
news247.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ