2018-12-19 21:39:55
Φωτογραφία για Τα προγράμματα των Πρωταθλημάτων Ράλλυ, Ταχύτητας, Regularity, των Κυπέλλων Αναβάσεων και του TRC του 2019
Τα προγράμματα των Πρωταθλημάτων Ράλλυ, Ταχύτητας, Regularity, των Κυπέλλων Αναβάσεων και του TRC του 2019

Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ ανακοινώνει τα Προγράμματα του 2019 για τα Πρωταθλήματα Ράλλυ, Ταχυτητας και Regularity Rally Ιστορικών αυτοκινήτων, καθώς και των Κυπέλλων Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, των Κυπέλλων Αναβάσεων και του Επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Timed Rally Challenge (TRC).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ θα εξακολουθήσει και τη νέα χρονιά να διαχωρίζεται σε Πρωτάθλημα Χώματος και Πρωτάθλημα Ασφάλτου, με 4 και 6 αγώνες αντίστοιχα. Επίσης, σε όλους τους αγώνες Ράλλυ διατηρείται η Power Stage - η χρονικά τελευταία Ειδική Διαδρομή κάθε αγώνα που θα επιβραβεύει με επιπλέον βαθμούς τους ταχύτερους.

Αντιθέτως, το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων θα γίνει ξανά «μεικτό» το 2019, με τρεις χωμάτινους και τρεις ασφάλτινους αγώνες. Για τη βαθμολόγηση θα μετρήσουν 4 αγώνες για κάθε πλήρωμα. Παράλληλα, προκηρύσσεται Κύπελλο Χώματος και Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων, θεσμοί που θα αποτελούνται από τους τρεις χωμάτινους και τρεις ασφάλτινους αγώνες του Πρωταθλήματος, αντίστοιχα.


Τα προγράμματα των υπόλοιπων Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων, καθώς και των υπόλοιπων μορφών αγώνων -Drift, Drag Racing, Δεξιοτεχνίες, 4x4, Ατομικές Χρονομετρήσεις- θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες τους. Οι Προκηρύξεις όλων των θεσμών του 2019 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ.

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ