2012-06-09 22:07:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας μας στο φιλικό του Νεοχωρίου!

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού στο Νεοχώριο Μεσολογγίου! Οι «θρύλοι» της ομάδας μας γνώρισαν την αποθέωση από φιλάθλους όλων των ηλικιών που κατέκλυσαν το γήπεδο.

Κατά την άφιξη της αποστολής επικράτησε... πανδαιμόνιο! Τους «θρύλους» του Ολυμπιακού, η οποίοι ταξίδεψαν με το πούλμαν της ομάδας, υποδέχθηκε μία... φάλαγγα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, η οποία συνόδευσε το πούλμαν μέχρι το γήπεδο! Ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός και ενθουσιώδης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έλαβαν χώρα τιμητικές διακρίσεις. Αντιπρόσωποι της Θύρας 7 από το Παναιτώλιο, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό τίμησαν τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, παραδίδοντάς τους κύπελλο και μετάλλια. Το ίδιο έκανε και η αντίπαλη ομάδα, ο Αχελώος Νεοχωρίου, ενώ τιμήθηκε και και ο Πέτρος Μίχος. Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και ο αντιδήμαρχος Παντελής Καρατσόλης βράβευσαν και τον Γιώργο Ασπρογέρακα, η καταγωγή του οποίου είναι από την περιοχή. Η φιλαρμονική του δήμου Μεσολογγίου έδωσε την πρέπουσα επισημότητα στην περίσταση.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Βετεράνων αντιμετώπισε δύο αντιπάλους. Τον Αχελώο Νεοχωρίου στο πρώτο ημίχρονο και μία μεικτή ομάδα βετεράνων της περιοχής. Επικράτησαν 3-0 με γκολ των Σταυρόπουλου, Αρζένη και Μπονόβα.

Στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν οι Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Γκαϊτατζής, Αρζένης, Αγγελής, Μίχος, Ξανθόπουλος, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης και Καλτσάς. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Καλογερόπουλος, Χόρτσας, Μπαρμπαρής, Ασπρογέρακας, Ρούσσος Κουμαριάς, Γαϊτανάρος, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Μαντάζης, Γκαβέζος, Πολίτης, Σταμάτης και Βέλλιος.

* Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο θρυλικός Ηλίας Ρωσίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμβολιασμός ROMA  στα Τρίκαλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμβολιασμός ROMA στα Τρίκαλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ