2012-06-09 22:19:32
Φωτογραφία για Κυνηγώντας το θαύμα...
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν το θέμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι και πλέον αναζητείται ένα μικρό θαύμα ώστε «πράσινοι» και «Ζοτς» να συνεχίσουν μαζί.

Η φετινή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές φτάνουν τόσο κοντά στο... διαζύγιο. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι (άσχετα αν δεν είχε πάρει ανάλογη έκταση δημοσιότητας...) τότε που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε πάρει την κατάσταση στα χέρια του και είχε κρατήσει τον Σέρβο τεχνικό στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά η χθεσινή ανακοίνωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου έκανε ξεκάθαρο πως δεν κάνει βήμα πίσω ή μπροστά (όπως προτιμάτε) αφού μάλιστα καλεί οποιονδήποτε άλλον να πάρει τις μετοχές αν βάλει περισσότερα χρήματα από όσα είναι η ίδια διατεθειμένη να κάνει για τη νέα σεζόν. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια άλλα γεγονότα έχουν κάνει το διαζύγιο να μοιάζει αρκετά πιθανό.

Ο 52χρονος τεχνικός επιστρέφει την Κυριακή το απόγευμα από το Ντουμπάι και άπαντες περιμένουν να δουν εάν μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή, στα 24ωρα που ακολουθούν, ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν πιο κοντά.

Όπου «ανατροπή» μπορεί να περιμένει κανείς είτε να ανέβει το μπάτζετ ή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δεχτεί αυτό που του έχει προταθεί (σ.σ. 12 εκατομμύρια) και να δημιουργήσει μια ομάδα με ασφαλώς πολύ μικρότερες απαιτήσεις σε επίπεδο διακρίσεων και τίτλων δεδομένου ότι θα πρέπει ουσιαστικά να αποχαιρετίσει τα 3/4 της ομάδας και να τη χτίσει από την αρχή.

Τις μέρες που προηγήθηκαν δεν υπήρξε καμία πρόοδος. Αντιθέτως ορισμένα δημοσιεύματα έχουν βαρύνει περισσότερο το κλίμα. Η ανακοίνωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου δεν δίνει ελπίδες αφού, επί της ουσίας αυτό που τονίστηκε, δύο μέρες πριν γίνει το καθοριστικό ραντεβού, ήταν ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ανέβει ούτε ευρώ από την αρχική του προσφορά.

Άλλωστε το πρόβλημα που θέτει ο Ομπράντοβιτς δεν αφορά την δική του αμοιβή (παρ΄οτι έχει υπερδιπλάσιες προτάσεις από άλλες πλουσιότερες ομάδες), αλλά τις αμοιβές των παικτών ώστε να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα.

Το γεγονός είναι πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο ραντεβού. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, κι αν δεν υπάρξει κάποια «παρέμβαση» όλα δείχνουν διαζύγιο. Και φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην γίνει καν το ραντεβού. Αυτό θα συμβεί εφ' όσον οι δύο πλευρές παραμείνουν αταλάντευτες στις θέσεις τους και το ραντεβού αποδειχθεί πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ