2012-06-10 00:21:42
Φωτογραφία για Προς Πατσούκα ο Καστίγιο
Το διαζύγιό του με τον Άρη και την μεταγραφή του στην Πατσούκα προανήγγειλε ουσιαστικά με δηλώσεις του ο Νέρι Καστίγιο.

Ο Νέρι Καστίγιο με σημερινές του δηλώσεις στο Μεξικό προανήγγειλε ουσιαστικά το διαζύγιό του με τον Άρη αλλά και ότι θα ακολουθήσει η μεταγραφή του στην Πατσούκα.

Μάλιστα ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός στάθηκε ακόμη και στην ημέρα του διαζυγίου. Ότι αυτή θα είναι η προσεχή Τρίτη (12/06). Η μέρα που δόθηκε το νέο ραντεβού με τον αδερφό και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο, και την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την συνάντηση της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Καστίγιο στην ηλεκτρονική έκδοση της Record για το μέλλον της καριέρας του ήταν: "Είμαι στην Ουρουγουάη. Ο αδερφός μου τα κανονίζει όλα. Πήγε στην Ελλάδα να λύσει το συμβόλαιό μου και αυτό μάλλον θα γίνει την Τρίτη. Τότε θα ταξιδέψω στο Μεξικό για να υπογράψω στην Πατσούκα".


Αναφερόμενος δε στον Ούγκο Σάντσεζ τόνισε: "Στον Ούγκο αρέσουν οι νίκες. Ο ερχομός του στην ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Στην Εθνική μου έδωσε κίνητρο και έπαιξα πολύ καλά μαζί του".

Πέραν από τις σημερινές δηλώσεις του Καστίγιο στην ηλεκτρονική έκδοση της Record στην περίπτωση που μέσα στο επόμενο 48ωρο υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών και συμφωνηθεί λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του.

Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι ότι μέσα από τις δηλώσεις του ο Καστίγιο επιβεβαίωσε μία μεγάλη αλήθεια. Πως η Τρίτη θα είναι η μέρα όπου θα κριθούνε τα πάντα γύρω από την σχέση του με την ΠΑΕ Άρης με το διαζύγιο να θεωρείται δεδομένο και να απομένει να διαφανεί το πώς αυτό θα επέλθει.

Αυτό που διαφάνηκε στην συνάντηση της Πέμπτης είναι ότι η πλευρά του Καστίγιο είναι αποφασισμένη στην περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η πρότασή της, της άμεσης καταβολής των 190.000 ευρώ που αφορούν οφειλές μέχρι 31/12/11 και το υπόλοιπο ποσό των 500.000 ευρώ σε έξι δόσεις, να προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής.

Ακόμη ωστόσο και στην περίπτωση που η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρει τρόπο να ανταποκριθεί στην παραπάνω πρόταση τότε στο τραπέζι θα τεθεί η λύση του συμβολαίου που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Του 2013.

Όσο δε για την προσφυγή του Καστίγιο θα είναι ότι το χειρότερο για την ΠΑΕ Άρης αφού η απαίτηση του 28χρονου διεθνή Μεξικανού θα ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ