2012-06-10 08:23:05
Φωτογραφία για Να αναλάβω τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη
ΜΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ

Για τον ρόλο που θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη, μίλησε ο πρόεδρος της «Δράσης», Στέφανος Μάνος, ο οποίος αυτοπροτάθηκε προκειμένου να αναλάβει την διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας. Μιλώντας στο Αχελώος ΤV, o πρόεδρος της Δράσης αναφερόμενος στο πρόσωπο που θα αναλάβει τη διαπραγμάτευση είπε πως «το πρόσωπο το οποίο θα πάει να διαπραγματευτεί δεν είναι ανάγκη να είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός, θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας -ακριβώς επειδή είμαι αξιόπιστος- δεν με χωνεύει, γιατί δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, αλλά στην Ευρώπη θα μπορούσα να κουβαλήσω το βάρος μιας διαπραγμάτευσης -θα ήμουν χρήσιμος.»

«Μπορεί να είμαστε μικρό κόμμα, αλλά είμαστε κόμμα εξουσίας. Όχι διαμαρτυρίας. Είμαστε παράγοντας πολιτικής σταθερότητας», υπογράμμισε ο κ. Μάνος αναφερόμενος στο κόμμα του.

Ο πρόεδρος της Δράσης εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ υποστηρίζοντας πως ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος «σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, πώς θα μπορέσουν να αναλάβουν πρωθυπουργία, αδιαφορούν για την επόμενη μέρα και αυτό φάνηκε από την απόφαση τους να ξανακάνουν εκλογές και να μην προχωρήσουν σε συγκυβέρνηση... τώρα φοβούνται την οργή των πολιτών».

Πηγή: ifemerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ