2012-06-10 13:18:25
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την οριστική απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση που έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, αφού η παρουσία ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού όπως είναι ο Μέλμπεργκ ή κάποιος άλλος κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν από την αρχή να κρατήσει τον Μέλμπεργκ και ποτέ δεν «επιτέθηκε» στον παίκτη, απλώς οι άνθρωποί του παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένοι από τη στάση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, να τους έχει ακόμα στην αναμονή.

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η ομάδα κινδυνεύει να χάσει το βασικό της αμυντικό δίδυμο, στο οποίο στηρίχθηκε τη φετινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί λύση, ώστε ο 35χρονος στόπερ να παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει μια νέα επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Μέλμπεργκ ν' απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Πάντως, οι διοικούντες υποστήριζαν ότι δεν πρόκειται να προτείνουν καλύτερα χρήματα στον Σουηδό και μένουν στο 1 εκατ. ευρώ και τα 300.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ