2019-01-30 11:17:39
Φωτογραφία για Eμπλοκή αστυνομικών στον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου
Σύμφωνα με πληροφορίες του dikisports.blogspot.com στην υπόθεση εμπλέκονται και δυο εν ενεργεία αστυνομικοί, ενώ στην επίθεση φέρονται να συμμετείχαν συνολικά τελικά τέσσερα

άτομα, που επέβαιναν στο λευκό Polo, σύμφωνα με όσα δείχνουν δύο ερασιτεχνικά βίντεο και το υλικό που προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας της Εθνικής Οδού.

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο δράστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ή αναγνωριστεί ακόμα, υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία.

 

 

Ο ένας είναι 49χρονος Υπαστυνόμος Α’ και ο άλλος 36χρονος Ανθυπαστυνόμος.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις πρωινές ώρες της 19ης Δεκεμβρίου, την στιγμή που ο 36χρονος διαιτητής επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, εξωτερικά της οικίας του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον παθόντα βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί που έφερε ένας εκ των δραστών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.


 

Από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν από την πρόοδο της έρευνας, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών.

 

Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

 

 

Πηγή: dikaiologitika.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ