2012-06-11 12:42:15
Φωτογραφία για Περιπετειώδης καταδίωξη 54χρονης στη Λάρνακα
Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος από περιπολικά στη Λάρνακα χθες τα ξημερώματα, οδήγησε στη σύλληψη 54χρονης από το Κίτι και Σύρου που βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο. Προηγουμένως η Αστυνομία πιστεύει ότι απέτρεψε εγκληματική ενέργεια, πιθανόν ληστεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 1.30 χθες τα ξημερώματα, όταν περίπολο του αστυνομικού σταθμού Αραδίππου, εντόπισε στην περιοχή Τσιακκιλερού στη Λάρνακα, ένα όχημα και δίπλα μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Εκεί βρίσκονταν δύο πρόσωπα κι όταν το περιπολικό τους προσέγγισε, ο μοτοσυκλετιστής τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τη σκηνή. Σε έρευνα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε Αιγύπτιος, εντοπίστηκαν ένα πλαστικό ομοίωμα πιστολιού, δύο ξύλινα ρόπαλα και μια κουκούλα. Ο 28χρονος οδηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χρήστο Ανδρέου, τρεισήμισι ώρες αργότερα εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή όχημα σαλούν που οδηγούσε 54χρονη από το Κίτι με δύο επιβάτες, από τους οποίους ο ένας αναγνωρίστηκε ότι ήταν ο μοτοσυκλετιστής που αναζητείτο. Έγινε προσπάθεια να ανακοπεί το όχημα της 54χρονης αλλά αυτή διέφυγε προς τη Λάρνακα, παραβιάζοντας σήματα τροχαίας.


Ακολούθησε καταδίωξη από αρκετά περιπολικά και τελικά το όχημα ανακόπηκε, με έναν από τους υπόπτους να το σκάζει για δεύτερη φορά, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι πιθανόν να ετοιμαζόταν ληστεία, ενώ γίνονται εξετάσεις αναφορικά με ληστεία που έγινε στη Λευκωσία για να διαπιστωθεί αν οι ύποπτοι που αρνούνται ενοχή, έχουν κάποια ανάμιξη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ