2019-03-05 21:14:48
Φωτογραφία για ΝΔ για Μάτι: Οι ποινικές διώξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Τσίπρα
Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπάθησε «από την πρώτη στιγμή προσπάθησε

με χυδαίο τρόπο να συγκαλύψει τις πολιτικές της ευθύνες»

Για ανεπανόρθωτη έκθεση της κυβέρνησης Τσίπρα κάνει λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά 20 προσώπων, για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, όπου έχασαν τη ζωή τους 100 άτομα.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, η άσκηση ποινικών διώξεων επιβεβαιώνει το πόρισμα των ειδικών επιστημόνων, στους οποίους είχε αναθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση την έρευνα για το Μάτι, κυρίως όμως «εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία από την πρώτη στιγμή προσπάθησε με χυδαίο τρόπο να συγκαλύψει τις πολιτικές της ευθύνες».

Αναλυτικά, η ΝΔ αναφέρει:

Η ΝΔ από την πρώτη στιγμή ανέθεσε σε ειδικούς επιστήμονες την έρευνα για τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας στο Μάτι και εκείνοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «αν οι αρμόδιοι είχαν εγκαίρως διατάξει την εκκένωση της πόλης, δεκάδες συμπολίτες μας θα είχαν σωθεί».

Η Δικαιοσύνη σήμερα ασκώντας ποινικές διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων επιβεβαιώνει πλήρως αυτό το πόρισμα. Κυρίως όμως εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία από την πρώτη στιγμή προσπάθησε με χυδαίο τρόπο να συγκαλύψει τις πολιτικές της ευθύνες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ