2012-06-11 18:24:03
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΙΚΑ... ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!
Διαβάσαμε τα πάντα αυτές τις μέρες... Tο μπάτζετ του ΠΑΟ αυτό ,το μπάτζετ του ΠΑΟ εκείνο, έξω τα κομπιουτεράκια, αυτό είναι το ρόστερ, αυτοί οι υπολογισμοί. Δύσκολοι οι καιροί στην Ελλάδα για αυξημένο μπάτζετ, πάρτε αναλύσεις ειδικών από εδώ, αναλύσεις ειδικών από εκεί Από εδώ η ΤΣΣΚΑ, από εκεί η Ρεάλ... Στη μέση ο Ομπράντοβιτς και ο...αγαπημένος του ΠΑΟ!

Σήμερα τι έγινε ρε παιδιά; Μας τα χάλασε ο Ζοτς; Ήρθε και απάντησε ΤΙ λέτε ο αθεόφοβος στα 60 άτομα που τον παρακαλούσαν...απεγνωσμένα να μείνει;

"Το ξέρω ότι υπάρχει σεβασμός και για αυτό έχω μείνει τόσα χρόνια στην ομάδα.Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου, αλλά καταλαβαίνεται ότι πρέπει να συζητήσουμε ξανά με τη διοίκηση για να φτιάξουμε το θέμα.Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες ότι δηλαδή τα χαλάσαμε για τα χρήματα είναι...bullshit. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα"!

* Άντε τώρα πριν ακόμα από τη λήξη του 5ου τελικού που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, να γράφεις για το περιορισμένο μπάτζετ, για την μοίρα της Ελλάδας, για... για... για... και ξαφνικά να σου έρχεται ο Ζέλικο και να στ'ανατρέπει ΟΛΑ... Όχι τίποτ'άλλο, αλλά πρέπει καλοκαιριάτικα να ψάχνεις να βρεις τι...φταίει!
Tragic...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ