2024-02-10 11:20:23
Φωτογραφία για Μάνος Παπαγιάννης: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα
Ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικη δήλωση στο «Πάμε Δανάη» μετά από τη συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου για λογαριασμό της εκπομπής.

Ο Άκης Καβατζίκης διάβασε στον τηλεοπτικό αέρα το μήνυμα: «Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας τις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα.  Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος».

Ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Το συγκεκριμένο απόσπασμα δημοσίευσε ο ίδιος ο Μάνος Παπαγιάννης στο Instagram, αφού το ένωσε με απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού, όπου ο Άκης Καβατζίκης της λέει: «Βίωσες και εσύ μια κακοποιητική συμπεριφορά» πιθανότατα με έμμεση αναφορά του δημοσιογράφου στην υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη. 

«Το τεκμήριο πάει περίπατο....» και «Κοίτα πώς το σέβονται» γράφει στην ανάρτησή του ο Μάνος Παπαγιάννης, ανμαφερόμενος στο τεκμήριο αθωότητας του ίδιου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ