2012-06-11 20:38:10
Φωτογραφία για Ιερέας στήνει κρεμάλα για τον Ομπάμα έξω από την εκκλησία του
Μετά από την προβοκατόρικη 'Κάψε ένα Κοράνι' μέρα που διοργάνωσε πρόσφατα, ο πάστορας Τέρι Τζόουνς προκάλεσε και πάλι σάλο, κρεμώντας ένα ομοίωμα του Ομπάμα έξω από... την εκκλησία του. Αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην θέση του Αμερικάνου προέδρου υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και υπέρ της έκτρωσης.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την φωτογραφία, θα δείτε ένα πανό που γράφει «Ο Ομπάμα σκοτώνει την Αμερική» στο τροχόσπιτο που φαίνεται στο φόντο. Ενώ το ομοίωμα του Ομπάμα στο ένα χέρι κρατάει μια κούκλα και στο άλλο μια gay pride σημαία.

Αυτό είναι και το μοναδικό που χρειάζεται να ξέρετε για την φιλοσοφία της εκκλησίας Dove World Outreach Center, πάστορας της οποία είναι ο Τέρι Τζόουνς.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Huffington Post ο πάστορας εξήγησε πως επέλεξε αυτό τον τρόπο να αντιδράσει στις πολιτικές θέσεις του Ομπάμα που όλες έχουν στόχο να «εξευμενίσουν το Ισλάμ».

Η Μυστική Υπηρεσία ερευνά το επεισόδιο. Αυτή την φορά πιο έντονα από ότι το 2011, όταν ο Τέρι Τζόουνς έκαψε μια κόπια του Κορανίου, προκαλώντας αναταραχές στο Αφγανιστάν που είχε ως αποτέλεσμα των θάνατο τουλάχιστον 21 ατόμων.

armageddon-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ