2012-06-11 23:45:21
Φωτογραφία για ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όσων υπόσχονται επαναδιαπραγμάτευση ή ακύρωση του μνημονίου, χωρίς συνέπειες, εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...

υποστήριξε ότι ακόμη και αν βγει πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση, διότι δεν θα καταφέρει να βρει εταίρους για να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες έδρες.

«Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε, για το ΚΚΕ υπενθύμισε την κατηγορηματική άρνηση της Αλέκας Παπαρήγα, ενώ για τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος.

Παράλληλα ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε «φραστικές μπαρούφες» και «εκτός πραγματικότητας» όσα λέγονται περί επαναδιαπραγμάτευσης ή ακύρωσης του Μνημονίου χωρίς συνέπειες. Αυτό που μπορούμε να διαπραγματευτούμε, σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, είναι μόνο η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής ή άλλες πολιτικές που έχουν να κάνουν με την απασχόληση και την ανάπτυξη, είπε.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ