2012-06-12 07:03:02
Φωτογραφία για Βέβηλοι έγραψαν «ευχαριστούμε τον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα»
Άγνωστοι βεβήλωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ στην Ιερουσαλήμ γράφοντας συνθήματα υπέρ του Χίτλερ: «Χίτλερ, ευχαριστούμε για το υπέροχο Ολοκαύτωμα που οργάνωσες για εμάς» αναφέρει ένα από τα συνθήματα που γράφτηκαν στα εβραϊκά στους εξωτερικούς τείχους του μνημείου.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ δήλωσε ότι εκτιμάται πως δράστες της επίθεσης είναι υπερορθόδοξοι εβραίοι, αναφέροντας πως ένα από συνθήματα έγραφε «Διεθνής Επιτροπή Χαρεντί».

«Κοιτάμε και προς άλλες κατευθύνσεις, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι [η επίθεση] οργανώθηκε από εξτρεμιστές» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Οι σιωνιστές ήθελαν το Ολοκαύτωμα», «Εάν ο Χίτλερ δεν υπήρχε, οι σιωνιστές θα τον είχαν εφεύρει» είναι μερικά από τα συνθήματα που κατηγορούν τους ιδρυτές του Ισραήλ ότι ενθάρρυναν μυστικά την εξόντωση των εβραίων από τους ναζί προκειμένου να επιταχύνουν τη δημιουργία του εβραϊκού κράτους το 1948.

Το Μνημείο Γιαντ Βασέμ είναι αφιερωμένο στη μνήμη των έξι εκατομμυρίων εβραίων που εξοντώθηκαν από τους Ναζί στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ