2012-06-12 10:58:01
Φωτογραφία για Τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε καθημερινά στο νεσεσέρ σας
Τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε καθημερινά στο νεσεσέρ σας για να είστε φρέσκες και όμορφες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας προτείνει το www.Life2day.gr.

Lip gloss: Όσο μαλακά χείλια κι αν έχετε, δεν θα σας βλάψει να τους προσθέσετε λίγη λάμψη και άρωμα με ένα lip gloss.

Make up και πούδρα: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μειώσετε την ερυθρότητα του δέρματος ή να καλύψετε τυχόν σπυράκια.

Μια μικρή σταγόνα από το make up στα επίμαχα σημεία θα κάνει την επιδερμίδα σας ομοιόμορφη και λεία. Προσθέτοντας δε και την κατάλληλη ποσότητα πούδρας, θα έχετε επιδερμίδα που πολλές θα ζηλέψουν!

Σε περίπτωση που δεν έχετε make up μαζί σας, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το κονσίλερ.

Οδοντικό νήμα: Το οδοντικό νήμα μπορεί πραγματικά να σας σώσει, είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά για δύο ή για ένα επαγγελματικό δείπνο, καθώς, μην ξεχνάτε, ότι όσο όμορφη και επαγγελματίας και να είστε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να μιλάτε με το μαρούλι να καταστρέφει το όμορφο χαμόγελό σας.


Άρωμα μινιατούρα: Φρεσκαριστείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε έχοντας μια μικρογραφία του αρώματός σας μαζί σας.

Να θυμάστε ότι το άρωμά μας είναι αυτό που μένει υποσυνείδητα στο μυαλό των ανθρώπων, οπότε φορέστε το άρωμά σας και αφήστε την καλύτερη εντύπωση όπου κι αν πάτε!

Μινιατούρα κρέμα σώματος: Είτε τα χέρια σας είναι ξηρά είτε ξεφλουδίζετε λόγω ηλιακού εγκαύματος, μπορείτε να απομακρύνετε τις αντιαισθητικές άσπρες νιφάδες με μερικές σταγόνες από την αγαπημένη σας κρέμα σώματος στη συσκευασία ταξιδίου.
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ