2012-06-12 10:54:58
Φωτογραφία για Προβοκατόρικη υποτιθέμενη επιστολή για εκβιασμό από εργοδότη σε υπαλλήλους να ψηφίσουν Ν.Δ!
Διαβάσαμε σε αριστερο-blog της Πάτρας με το πιασάρικο τίτλο ergasianews  ένα περίεργο δημοσίευμα ανώνυμης καταγγελίας από δύο υποτιθέμενους πατρινούς εργαζόμενους οι οποίοι εκβιάζονται τάχα από τον κακό εργοδότη τους ώστε αυτοί να ψηφίσουν ... Νέα Δημοκρατία και Αντώνη Σαμαρά! Επειδή αυτή η μπαρούφα κάνει το γύρο του διαδικτύου βοηθούμενη και από τα πρόθυμα πατρινά portals εμείς δημοσιεύουμε μια άλλη είδηση όπως εμεις την λάβαμε  από δύο εργαζόμενους .... 

Στο Online-press έφτασαν δύο (2) ομολογουμένως περίεργες καταγγελίες Πατρινών εργαζομένων, οι οποίοι απασχολούνται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων ο "καλοπληρωτής" εργοδότης, που τους χρωστά ήδη τέσσερα μηνιάτικα, απειλεί να τους αφήσει απλήρωτους, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα ώστε να μπορέσει να τους πληρώσει με δραχμές!


Ο "καλοπληρωτής" και καλοφαγάς (συν τοις άλλοις) εργοδότης, κάλεσε, την περασμένη Πέμπτη, στα γραφεία της εταιρείας, τους δύο υπαλλήλους και αφού τους αποκάλεσε "φασίστες" και "εργατοπατέρες", επειδή προηγουμένως είχαν διαμαρτυρηθεί για τους οφειλόμενους μισθούς, εν συνεχεία τους είπε ότι αν ψηφίσουν Αλέξη Τσίπρα , την επομένη των εκλογών θα εξοφληθούν το σύνολο των οφειλομένων(;;;;). Επίσης τους είπε ότι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τους εγγυηθεί το μισθό τους και προσφέρθηκε να τους δώσει "σημαδεμένα" ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

'Οπως ήταν φυσικό οι εργαζόμενοι αντέδρασαν εντόνως και ακολούθησε ανταλλαγή "φιλοφρονήσεων" και από τις δύο πλευρές. Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν εργαζόμενοι και εργοδότης, με τους δεύτερους ν' αποχωρούν από το γραφείο του εργοδότη τους εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του.

Το χιουμοριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι δύο συγκεκριμένοι εργαζόμενοι μέχρι και τις εκλογές της 6ης Μαϊου ψήφιζαν όντως ΣΥΡΙΖΑ , αφού τα κριτήρια πρόσληψής τους στη συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν καθαρά.....κομματικά. Τώρα όμως δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ένα δεξιό κόμμα, ως ένδειξη αντίδρασης στον θρασύ, όπως αποκαλούν, εργοδότη τους!!!

Υ.Γ  Σαφώς η παραπάνω επιστολή -  είναι μια αντιγραφή της επιστολής παρωδίας (απλά αντι Σαμαρά βάλαμε Τσίπρα και αντι Ν.Δ βάλαμε Σύριζα) που προφανώς έστησε ή στη καλύτερη περίπτωση έβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη στο blog του ο ιδιοκτήτης του και το οποίο δεν μας ενοχλεί (άλλωστε πολλά από τα γραφόμενα σε blogs είναι ανακρίβειες). Μας ενόχλησε η ευκολία με την οποία υιοθέτησαν την "λάσπη" πολλά υποτιθέμενα σοβαρά portals της Αχαικής πρωτεύουσας και όχι μόνο! 
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ