2019-04-04 19:07:32
Φωτογραφία για Τους εκδικούνται...
...ακόμη και τα... κτίρια Δεν σώζεται με τίποτα η κατάσταση για τον κοινοβουλευτισμό στη Βρετανία, καθώς ακόμη και τα... κτίρια παίρνουν τη δική τους εκδίκηση από...

τους Βρετανούς βουλευτές.

Μία συζήτηση στη Βουλή των Κοινοτήτων διακόπηκε αναγκαστικά επειδή σημειώθηκε διαρροή εντός του κτιρίου και τα νερά άρχισαν να μπαίνουν μέσα στην αίθουσα. Το νερό έσταζε από το ταβάνι και έτρεχε στους τοίχους αναγκάζοντας τους ομιλητές να διακόψουν τις τοποθετήσεις τους.

Η συζήτηση διακόπηκε τη στιγμή που μιλούσε η πρώην υπουργός Παιδείας Τζαστίν Γκρίνινγκ η οποία σχολίασε με ύφος «θέλω να ολοκληρώσω την ομιλία μου με μία... οροφή που στάζει από πίσω μου. Αυτή υπήρξε μία εβδομάδα γεμάτη ενδιαφέρον».

Από τις τοποθετήσεις των βουλευτών δεν έλειψε και το χιούμορ, αλλά και οι αιχμές για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους μήνες.

«Ελπίζω να προλάβω να ολοκληρώσω την ομιλία μου προτού η βροχή με σταματήσει. Νομίζω ότι αυτό αποτελεί έναν συμβολισμό για το πόσο κατεστραμμένο είναι το κοινοβούλιό μας» σχολίασε ο βουλευτής των Εργατικών Τζάστιν Μάντερς .

«Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι υπάρχει μια διαρροή στο κοινοβούλιο αυτή τη στιγμή» σχολίασε ένας άλλος βουλευτής για να του απαντήσει ο Μάντερς «είμαι σίγουρος ότι πολλές από τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου έχουν τις ίδιες δυσκολίες».
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ