2023-08-21 13:11:48
Φωτογραφία για Το Ενωμένο Εμπόριο καλεί τους υποψήφιους Δημάρχους να  παρουσιάσουν τον σχεδιασμό και τους στόχους τους για την    επόμενη μέρα της πόλης μας.



Σε λιγότερο από δύο μήνες θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων τοπικών και περιφερειακών αρχόντων....

Οι εκλογές αυτές συμπίπτουν με μια δύσκολη χρονική συγκυρία για τις μικρές  επιχειρήσεις της πόλης μας και της περιοχής μας που έχουν συσσωρεύσει πολλές συνέπειες από τις διαδοχικές κρίσεις των τελευταίων χρόνων.

Έχει δε ιδιαίτερη σημασία να τονίσουμε αυτό που τα τελευταία χρόνια διαπιστώνουμε όλοι όσοι ζούμε και επιχειρούμε στη πόλη και στη περιοχή μας ,ότι υπάρχει μια φθίνουσα πορεία στην οικονομική ζωή της πόλης ,κάτι που βιώνουμε έντονα και στην τοπική μας αγορά.

Αυτή η εξέλιξη θεωρούμε ότι πρέπει να προβληματίσει άμεσα εκείνους που φιλοδοξούν να είναι στο τιμόνι της Δημοτικής αρχής την επόμενη μέρα και να θέσουν ως προτεραιότητα άμεσους και έμμεσους στόχους που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν οφέλη και πλούτο στη περιοχή για να υπάρξει βελτίωση και εξέλιξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της πόλης μας και της περιοχής μας.

Σε ένα τέτοιο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον πρέπει όλοι να δούμε το μέλλον για την πόλη , αφού στον Δήμο Αγρινίου ανήκει μια μεγάλη γεωγραφική ενότητα του Νομού μας.

Είναι ανάγκη την επόμενη μέρα όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ,να πιέσουμε και να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που μέχρι σήμερα η κεντρική εξουσία έχει στερήσει από έναν μεγάλο δήμο.

Με αφορμή τις δημοτικές εκλογές τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Σ.Α του Ενωμένου Εμπορίου θέλουν να καλέσουν τους υποψήφιους Δημάρχους για τον Δήμο Αγρινίου να μας γνωρίσουν το πρόγραμμα τους για την οικονομική εξέλιξη της περιοχής μας καθώς και τους τρόπους που θα προτείνουν για την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων της τοπικής μας αγοράς,οι οποίες αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομικής ζωής της πόλης μας.

Τα μέλη του Ενωμένου Εμπορίου όταν θα ανακοινωθούν επίσημα οι συνδυασμοί θα ζητήσουν από τους υποψήφιους δημάρχους να συναντηθούν και να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν την τοπική μας αγορά και την εξέλιξη της πόλης μας.

Για το ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ