2019-04-05 23:05:52
Φωτογραφία για Δεν μπορεί το παλικάρι...
Αγκομαχάει το δελτίο του ΣΚΑΙ, γύρω στο 12% και την 4η θέση. Το όνειδος της τηλεοπτικής οικογένειας του Φαλήρου, καθώς άλλες εκπομπές, όπως Το "Σήμερα", "Οι αταίριαστοι", κι άλλες χτυπάνε πρωτιές, δια περιπάτου. 

Ο νέος διευθυντής ειδήσεων, Βασίλης Παπαδρόσος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει (και ο καιρός γαρ επαρκής, από την στιγμή που ήρθε στο κανάλι), δεν φαίνεται να έχει αποτελέσματα.

Ο ίδιος, γνωστό αυτό - το 'χουμε γράψει κι εμείς εδώ- ήταν πάντα υπερ της συνταγής του ελαφρολαϊκου τηλεοπτικού προγράμματος. 

Συνταγή, που έπιασε σ' εναν άλλο σταθμό, τον ΑLPHA, με άλλη όμως μορφή, άλλη δημοσιογραφική συγκρότηση, κι εναν παρουσιαστή, τον Αντώνη Σρόιτερ, που επέβαλλε την προσωπικότητα του στο δελτίο και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία του. 

Στον ΣΚΑΙ, όμως, το δελτίο είναι καθαρά πολιτικό και η μετατόπιση του, ή έστω ο εμπλουτισμός του με life-style  τηλεοπτικές νότες, το βγάζει εκτός πορείας. Και το αποτέλεσμα, φαίνεται στα νούμερα.

Μας είναι συμπαθής ο κ. Παπαδρόσος. Ομως, μ' αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα στο δελτίο, μας κάνει να θυμηθούμε τον προπονητή της Εθνικής, Αγγελο Αναστασιάδη, που όταν ήταν στον ΠΑΟΚ, έλεγε για έναν ποδοσφαιριστή, που είχε συνήθως στον πάγκο, "δεν μπορεί το παλικάρι"... 
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ