2019-04-06 16:45:25
Φωτογραφία για STAR: Όλο το ρεπορτάζ για τη νέα σεζόν! Φέρνουν και άλλο πρότζεκτ...
Ενισχυμένο µε επί πλέον προγράµµατα σχεδιάζει να βγει το Star την προσεχή σεζόν, για να διατηρήσει το καλό momentum της φετινής ανοδικής του πορείας. ∆υνατό χαρτί, το οποίο θα δοθεί

σε... plus size δόση, είναι το «Greece’s next top model», ενώ αναµένεται ένα ακόµη νέο πρόγραµµα. Οι ιθύνοντες του Star σχεδιάζουν να αυξήσουν τα επεισόδια του ριάλιτι µοντέλων, ώστε πλέον να καλύπτει συνολικά τρεις ηµέρες την εβδοµάδα, αντί δύο κατά την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, εξετάζονται όλα τα δεδοµένα για το δεύτερο πρόγραµµα που θα εµπλουτίσει την prime time. Ήδη αποκλείστηκε το ενδεχόµενο να επιστρέψει το «MasterChef junior» µε νέο κύκλο, καθώς το περσινό δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τα µονοψήφια νούµερα, αποδεικνύοντας πόσο σηµαντικό ρόλο παίζει η οµάδα των κριτών. Στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα να δοκιµάσουν τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στη junior εκδοχή του ριάλιτι, αλλά απορρίφθηκε εν τη γενέσει της καθώς δεν επιθυµούν να «κάψουν» τη dream team των σεφ, που θα αξιοποιηθούν εκ νέου στο δεύτερο µισό της σεζόν µε νέο κύκλο του «MasterChef».

Σε ό,τι αφορά το πρόγραµµα του Οκτωβρίου, στο Star βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για την εξασφάλιση νέου φορµάτ ψυχαγωγικού προγράµµατος. Στόχος είναι να ενισχύσουν την prime time τις ηµέρες που δεν θα έχει «GNTM» και να δώσουν ώθηση στα Σαββατοκύριακα.

AΠΟ Real News - Ναταλία Ανδρικοπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ