2019-04-26 15:34:27
Φωτογραφία για Βιαζόταν για... την Τήνο...
Έναν πολύ θερμό διάλογο είχαν μπροστά στις κάμερες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολούθησε τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στο Πατριαρχείο, ενώ νωρίτερα, στη συνάντηση που είχε με τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, τού μετέφερε την πλήρη στήριξή του στον ίδιο και στο Πατριαρχείο.

Κατά την διάρκεια του θερμού διαλόγου που είχαν μπροστά στις κάμερες οι δύο άνδρες, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρατήρησε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει φορτωμένο πρόγραμμα και δεν μπορεί να παραμείνει περισσότερο στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι το πρόγραμμά του είναι ασφυκτικό, αλλά η αλήθεια είναι πως... για άλλον λόγο βιαζόταν ο πρόεδρος της ΝΔ: ήθελε μετά το ταξίδι να επιστρέψει στην Αθήνα, ώστε να ταξιδέψει με την οικογένειά του για το εξοχικό τους στην Τήνο, εκεί όπου θα περάσουν το Πάσχα. Λογικό κι ανθρώπινο - εξάλλου, οι επόμενες πολιτικές μάχες που έρχονται θα απαιτήσουν όλες τις δυνάμεις του...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ