2023-08-03 15:30:04
Φωτογραφία για Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην Τήνο



O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας. Το Σάββατο 5 Αυγούστου και την Κυριακή 6 Αυγούστου, ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στο νησί της Μεγαλόχαρης, στην όμορφη Τήνο!



Το Σάββατο, οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται την Παναγία της Τήνου και μας εξηγούν γιατί η συγκεκριμένη εκκλησία είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα θρησκευτικού ενδιαφέροντος στον ελλαδικό και όχι μόνο, χώρο. 



Στη συνέχεια, μας παρουσιάζουν μερικά από τα μοναδικά χωριά της Τήνου. Στο χωριό Φαλατάδος κάνουν βόλτα στα στενά σοκάκια του, ενώ στον Βόλακα θαυμάζουν το τοπίο που θυμίζει Σελήνη. Στα χωριά Κάμπος, Μυρσίνη και Στενή μένουν έκπληκτοι από τη γραφικότητα και το πόσο καλοσυντηρημένα είναι από τους κατοίκους τους. 



O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν στο χωριό Αρνάδος με τη θέα που κόβει την ανάσα, ενώ στο χωριό Ταραμπάδος μας βάζουν μέσα σε έναν περιστερώνα, σήμα κατατεθέν του νησιού της Τήνου



Την Κυριακή, μας ξεναγούν στο σπίτι – μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και μας αποκαλύπτουν απίστευτες λεπτομέρειες από τη ζωή του.



Επισκέπτονται τα παραδοσιακά ορεινά χωριά της Τήνου Πύργος, Κουμάρος, Κτικάδος, Σμαρδάκιτο, Δύο Χωριά, Υστέρνια, Καρδιανή και μένουν έκπληκτοι με την ξεχωριστή ομορφιά τους.  



O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν επίσης μερικές από τις πανέμορφες παραλίες της Τήνου όπως ο Άγιος Ρωμανός, ο Άγιος Φωκάς, η Ρόχαρη, οι Κολυμπήθρες, ο όρμος Υστερνίων και ο Πάνορμος.



Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!

 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ