2019-05-08 11:00:22
Φωτογραφία για Νέoς βανδαλισμός στη Νέα Παραλία: Ανεγκέφαλοι ...έβαλαν στο «μάτι» το υπαίθριο γυμναστήριο
Άλλο ένα περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης με τους δράστες να προκαλούν φθορές αυτή τη φορά στο υπαίθριο γυμναστήριο.

Μετά τους 3,5 τόνους χαλκού που έκαναν «φτερά» μέσα σε ένα βράδυ και τον βανδαλισμό των πινακίδων της Έκθεσης «Δημόσιος Χώρος », που βρίσκονται στη Νέα Παραλία, αυτή τη φορά άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο υπαίθριο γυμναστήριο.

«Χθες για ακόμη μια φορά άγνωστοι βανδάλισαν τη Νέα Παραλία.. Μετά την κλοπή χαλκού βάρους 3,5 τόνων από το κήπο του νερού, σειρά πήρε το ανοιχτό γυμναστήριο. Εγκατάλειψη, κλοπές, καταστροφές, παραβατικότητα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης μας», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στο facebook ο υποψηφίος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα, "Ναι στη Θεσσαλονίκη", Άκης Πούλακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες κατέστρεψαν δύο από τα έντεκα όργανα που υπάρχουν στο σημείο. Από την αρχή της λειτουργία του γυμναστηρίου, πριν από έναν χρόνο αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το κόστος της ζημιάς είναι ακόμα άγνωστο ενώ σημειώνεται ότι οι άγνωστοι δεν έκλεψαν τίποτα και τα κατεστραμμένα όργανα βρίσκονται ακόμα στο σημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ