2012-06-15 12:42:07
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΑΪΜΑΡ ΚΑΙ ΟΙ... ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Ο Πάμπλο Αϊμάρ είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του οργανωτή, ύστερα από το ...ελεύθερο του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να διαλέξει για 10άρι όποιον θέλει, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 32χρονος μέσος με το ισπανικό διαβατήριο έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ψάχνονται για να τον αποκτήσουν, ενώ και ο Ζαρντίμ τον θεωρεί ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε αυτήν τη θέση.

Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα (94 συμμετοχές, 12 γκολ σε τρία χρόνια) λήγει το 2013, αλλά οι σχέσεις του με τον τεχνικό του συλλόγου Ζ. Ζέσους δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και η διοίκηση των «Αετών» έχει γνωστοποιήσει ότι ο παίχτης παραχωρείται χωρίς να έχει υψηλές απαιτήσεις.

Οι ετήσιες αποδοχές του είναι 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους και αυτό είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Αϊμάρ.


Επίσης, ο Ζαρντίμ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Ματίας Φερνάντεζ, ο οποίος φέτος, λόγω τραυματισμών, έχασε τη θέση του βασικού και ο πορτογαλικός σύλλογος συζητάει την παραχώρηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2013. Οι ερυθρόλευκοι θα εξετάσουν τις πιθανότητες δανεισμού του παίχτη ή συνιδιοκτησίας με τη Σπόρτινγκ.

Εντωμεταξύ τα ΜΜΕ της Αργεντινής είχαν και χθες εκτενείς αναφορές για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς και επανέλαβαν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 3,2 εκατ. δολ. για την απόκτησή του.

Στην ερυθρόλευκη λίστα βρίσκονται επίσης ο Μπελούτσι της Πόρτο και ο Μοσορό της Μπράγκα. Ειδικά για τον Αργεντινό, οι ερυθρόλευκοι στηρίζουν πολλά στις άριστες σχέσεις που έχουν με τον ατζέντη του Πίνι Ζάχαβι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ