2012-06-15 14:33:54
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι σας επιστρέφουμε το σημερινό σας άρθρο (http://thenewmail.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3858.html) ως απαράδεκτο, κατάπτυστο και αντιδεοντολογικό!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα σοβαρά έντυπα και οι δημοσιογράφοι που τα υπηρετούν πρέπει να βλέπουν τα γεγονότα αντικειμενικά, να τα κρίνουν, αλλά να μην παίρνουν πολιτικές θέσεις και να μην καθοδηγούν τους αναγνώστες προς την μία ή την άλλη πλευρά. Αυτό είναι η αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Όσοι δεν υπηρετούν αυτή την δεοντολογία, ούτε δημοσιογράφοι λέγονται, ούτε υπηρέτες της πληροφόρησης. Μετατρέπουν δε τα έντυπα τους, ως προσανάματα!

Πιστεύετε Κύριοι, ότι μπορείτε να καθοδηγήσετε έναν λαό που υποφέρει από τους δικούς σας κυβερνώντες που εκπροσωπούν αδιαμφισβήτητα τα συμφέροντα των Τραπεζιτών, των μεγάλων επιχειρήσεων σας που και δυστυχώς βρέθηκαν Έλληνες πολιτικοί που υπέκυψαν στα συμφέροντα σας.


Αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτή την θέση, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί ο Ελληνικός Λαός στην διάβα της ιστορίας του να πέρασε φτώχεια και κακουχίες, έδωσε όμως το αίμα του, όταν εσείς η ''Άρια Φυλή'', θελήσατε να καθ' υποτάξετε  τους  λαούς της Ευρώπης. Σας πολέμησε και ποτέ δεν σας φοβήθηκε γιατί είχε πάντα οδηγό την υπερηφάνεια του.

Πλανάστε πλάνην οικτράν, όταν πιστεύετε ότι τώρα την έχει χάσει.

Πλανάστε πλάνην οικτράν, ότι ενώ μερικοί πολιτικοί την έχασαν και υποτάχθηκαν , την  έχασε και ο Ελληνικός Λαός!

Ο αγώνας  για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, θα νικήσει το όποιο φόβο και την υποταγή!

Γ.Κ.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκλογές υπό διεθνείς πιέσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκλογές υπό διεθνείς πιέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ