2019-08-28 04:42:16
Φωτογραφία για Το παράσημο του Ταξιάρχη του Φοίνικος στον Φρίξο Παπαχρηστίδη
Απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Ο Φρίξος Παπαχρηστίδης, γιος του

Βασίλη Παπαχρηστίδη είναι επικεφαλής της Ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας Hellespont Group

Το παράσημο του Ταξιάρχη του Φοίνικος στον Φρίξο Παπαχρηστίδη για την «πολύπλευρη προσφορά του προς την πατρίδα εντός και εκτός συνόρων» απέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον Φρίξο Παπαχρηστίδη δήλωσε: «Σας επιδίδω το Παράσημο του Ταξιάρχη του Φοίνικος για την πολύπλευρη προσφορά σας προς την Πατρίδα μας, εντός και εκτός συνόρων. Από την προσφορά αυτή αναφέρω μόνο τις πτυχές της εκείνες, οι οποίες αφορούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την Εκκλησία της Ελλάδος καθώς και τον Ελληνικό Πολιτισμό, μέσω της Έδρας Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο McGill του Καναδά».

Ο Φρίξος Παπαχρηστίδης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι ταπεινός και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω το έργο μου, ότι θα στηρίζω τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει το Τάγμα του Φοίνικα και, κατά τα άλλα, σας ευχαριστώ όλους».

Ο Φρίξος Παπαχρηστίδης, γιος του Βασίλη Παπαχρηστίδη είναι επικεφαλής της Ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας Hellespont Group.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ