2019-08-28 04:26:04
Φωτογραφία για Μουσική συνάντηση κορυφής: Ο Guy Manoukian με τον Αντώνη Ρέμο στη Λυρική!
Ο διάσημος Λιβανέζος-Αρμένιος συνθέτης και πιανίστας Guy Manoukian έρχεται για πρώτη

φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 19:30, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο διάσημος Λιβανέζος-Αρμένιος συνθέτης και πιανίστας Guy Manoukian έρχεται για μία συναυλία στη Λυρική και επέλεξε για ερμηνευτή σε κάποια από τα κομμάτια που θα παρουσιάσει τον Αντώνη Ρεμο.

 Στη σκηνή λοιπόν μαζί του θα εμφανιστεί ως special guest o Αντώνης Ρέμος, που πρόσφατα τραγούδησε με τους UB40, σε μια μουσική συνάντηση που θα συζητηθεί, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά δύο λαούς που είναι βαθιά συνδεδεμένοι εδώ και χρόνια με στενούς δεσμούς φιλίας.

Ο Manoukian έχει ενεργό ρόλο στη μουσική βιομηχανία σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στις ΗΠΑ, όπως ο Wyclef Jean, και ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις του που βασίζονται στο συνδυασμό ανατολίτικων και σύγχρονων μελωδιών. Μάλιστα, η τέχνη του είναι ευρέως διαδεδομένη με εμφανείς τις επιρροές από την Ανατολή και τη Δύση, αποτίοντας πάντα φόρο τιμής στη λιβανέζικη και αρμένικη κληρονομιά του.


Με τις μελωδίες του, άρρηκτα συνδεμένες με τις ρίζες του, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, δίνοντας sold-out συναυλίες στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Σιγκαπούρη, το Κάιρο, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Άμπου Ντάμπι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Ερεβάν της Αρμενίας, την Όπερα του Σίδνεϊ, το Τορόντο, τη Σρι Λάνκα και σε πολλά διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ