2019-08-28 20:34:59
Φωτογραφία για Η λιμουζίνα του Πούτιν στο… λαό (+video)
 Η νέα ρωσική μάρκα Aurus άνοιξε τις παραγγελίες για την Senat, την έκδοση παραγωγής

του μεγάλου, πολυτελούς sedan, το οποίο είναι η προεδρική λιμουζίνα του Vladimir Putin.

Είναι ο πνευματικός διάδοχος των sedan ZIL που χρησιμοποιούσαν οι σοβιετικοί ηγέτες και είναι δημιουργία της Ρώσικης αυτοκινητοβιομηχανίας Sollers. Το Aurus Senat, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018, διατίθεται από 18 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 247.000 ευρώ) και θα ξεκινήσει τις παραδόσεις σε πολιτικούς πελάτες το 2020. Η Aurus αναμένει επίπεδα παραγωγής μεταξύ 5.000 και 10.000 μονάδων ετησίως, ενώ οι πελάτες μπορούν ακόμη να επιλέξουν θωρακισμένο αμάξωμα.

Το αυτοκίνητο, του οποίου ο σχεδιασμός μοιάζει με ένα μείγμα Chrysler 300 και της προηγούμενης γενιάς Bentley Flying Spur, αρχικά θα πωληθεί μέσω της νέας αντιπροσωπείας της Aurus που βρίσκεται στη Μόσχα, η οποία γιορτάζει το μεγάλο της άνοιγμα την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Περισσότερες αντιπροσωπείες θα ανοίξουν σύντομα σε όλη τη Ρωσία, Στην συνέχεια η εταιρία θα επεκταθεί στην Κίνα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.


Η κίνηση της Senat γίνεται με ένα υβριδικό σύστημα. Συνδυάζει ένα V-8, 4000 κ.εκ. με ηλεκτρικό κινητήρα. Από τον οχτακύλινδρο κινητήρα αποδίδονται 598 ίπποι και από τον ηλεκτροκινητήρα 40. Το αυτόματο κιβώτιο (9 ταχυτήτων) μεταδίδει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Ένα μοτέρ V12 6.600 κ.εκ. (800 ίππων) είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ στο μέλλον θα διατίθεται και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Πέρα από τη Senat, η Aurus σχεδιάζει ένα SUV (με το όνομα Komendant) και ένα minivan (με το όνομα Arsenal). Το SUV αναμένεται να παρουσιαστεί πρώτο, ίσως στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας το 2020.

Δυστυχώς, η Cadillac δεν σχεδιάζει να παρουσιάσει μια πολιτική έκδοση της τελευταίας προεδρικής λιμουζίνας της «Beast», η οποία χρησιμεύει ως το επίσημο αυτοκίνητο του Donald Trump.Εν τω μεταξύ, πέρα ​​από την Κίνα, υπάρχουν σχέδια, που βρίσκονται σε εξέλιξη για να μετατρέψουν την ιστορική μάρκα Hongqi σε πραγματική μάρκα πολυτελείας. Μην εκπλαγείτε εάν ένα μεγάλο sedan από την Hongqi καταλήξει να εκτελεί καθήκοντα ως προεδρικής λιμουζίνας για τον Xi Jinping.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ