2019-09-03 15:00:07
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο εφοριακός μετά από έλεγχο σε γαμήλιο γλέντι
Επεισοδιακά εξελίχθηκε ένα γαμήλιο γλέντι στην Κερκίνη Σερρών το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο εφοριακοί μπήκαν στον πολυχώρο εκδηλώσεων για έλεγχο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η δεξίωση.

Σύμφωνα με το ιnfonews24, ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν και να μην «χαλάσουν» το γαμήλιο γλέντι, κάτι που αρνήθηκαν οι ελεγκτές.

Αμέσως άρχισαν οι αντιδράσεις από τους καλεσμένους, οι οποίοι γιουχάισαν και επιτέθηκαν στους εφοριακούς - σκίζοντάς τους μέχρι και τα ρούχα - και αναγκάζοντάς τους τελικά να αποχωρήσουν.

Ο Γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών, Δημήτρης Σαϊνατούδης χαρακτήρισε το περιστατικό επίθεσης «θλιβερό και πρωτόγνωρο».

«Επρόκειτο για στοχευμένο έλεγχο που ήρθε από τα κεντρικά. Είχαμε άγριες καταστάσεις. Αρχικά υπήρχαν φραστικές επιθέσεις, ακολούθησε προπηλακισμός μέχρι και τα ρούχα έσκισαν στους συναδέλφους εφοριακούς. Ο ένας συνάδερφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκαν και μώλωπες και τραύματα,» δήλωσε ο κ. Σαϊνατούδης.

Κατά πληροφορίες αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου με τις κατηγορίες της αντίστασης αλλά και της παράνομης κατακράτησης και η υπόθεση έλαβε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Infonews24, voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ