2019-09-06 02:17:19
Φωτογραφία για Όλα έτοιμα για το 2ο Off Road Adventure
Το Off Road Adventure Festival δεν είναι μια διοργάνωση σαν όλες τις άλλες! Για πρώτη φορά

ένα φεστιβάλ καταφέρνει να «παντρέψει» με τόση μαεστρία τον κλάδο του αυτοκινήτου με την εξόρμηση στη φύση και όλα όσα μπορεί να απολαύσει κανείς στο φυσικό περιβάλλον.

SUV – Crossover – Pickups & 4X4 μας παρουσιάζουν live τις δυνατότητές τους και τις «χάρες» τους. Σκληροτράχηλα μεν, πανέμορφα και πρακτικά δε! Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το design και των πιο premium επιβατικών και διαθέτουν ένα μοναδικό Life style! Είναι το όχημα που θα δεις να κουβαλά το ποδήλατο, το λασπωμένο Motocross, το windsurf, το αντίσκηνο και ότι βάζει ο νους σου για μια εξόρμηση στη φύση. Και φυσικά θα μαγνητίσει το βλέμμα σου μέχρι να το χάσεις στο δρόμο. Life style και πάλι Life style!

Στο 2ο Off Road Adventure Festival θα τα δείτε και θα τα ζήσετε όλα!

Θα δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας μοντέλα σε μια πίστα 80 στρεμμάτων, θα τεστάρετε τις αντοχές τους σε πιο προκλητικές διαδρομές στην πίστα Extreme Off Road, θα οδηγήσετε τις μηχανές σας στην Dirt Fest Arena, θα πάρετε μέρος σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς, θα μάθετε αλλά και θα δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στα πιο πρωτότυπα τεστ για τα αυτοκίνητα!


Γι αυτό το φεστιβάλ μην ψάξετε για babysitting! Φορτώστε καροτσάκια, ποδήλατα, πατίνια και μπάλες και απολαύστε μια οικογενειακή ημέρα με τα παιδιά σας. Στο Off Road Adventure Festival η διασκέδαση απευθύνεται σε όλους, από 1 έως 101 ετών! Ποδηλατικές πίστες για όλες τις ηλικίες, πίστες αναρρίχησης, φουσκωτά, παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, Face Painting, Εικαστικά εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια δράσης από την ομάδα StoryPlay του Νίκου Ορφανού, ιππασία με πόνι και άλογα, mini football, είναι μερικά από αυτά που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών! Ένα δώρο από εμάς, για να κοιμηθούν εκείνο το βράδυ με το που θα ακουμπήσουν τα κεφαλάκια τους στο μαξιλάρι!

Οι δράσεις δεν σταματούν εδώ. Δρομείς όλων των ηλικιών θα τεστάρουν τις αντοχές τους σε ένα μοναδικό Cross Country Run με εμπόδια και ζόρικες διαδρομές, μοντελιστές θα οδηγήσουν τα τηλεκατευθυνόμενά τους στα χώματα του φεστιβάλ, οι πιο ζεν θα απολαύσουν στιγμές ευεξίας κάνοντας γιόγκα στη φύση, και όσοι νυστάζουν θα μπορούν να αράξουν στο αντίσκηνό τους στο Camping Area!

Την αδρεναλίνη θα φροντίσει να ανεβάσει η Κατερίνα Σολδάτου με ένα extrteme aerial show που θα κόψει την ανάσα, και ο Δημήτρης Κορρές με το μοναδικό πατενταρισμένο αυτοκίνητό του!

Κι αν πεινάσετε μην ανησυχείτε! Στο Off Road Adventure Festival θα απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία δια χειρός της Master Grill chef Μυρσίνης Λαμπράκη σε μια γιορτή γεύσης με ζωντανή φωτιά, πολύ κρέας και φυσικά απίστευτη διασκέδαση!

Και η διασκέδαση αφήνει ακόμα πιο γλυκιά γεύση αν όλοι μαζί κάνουμε μια κίνηση αγάπης.

Το 2ο Off Road Adventure Festival φιλοξενεί το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» καθώς και το «Χαμόγελο του παιδιού» και συγκεντρώνει συμβολικά 2,00 € για κάθε παιδάκι που θα πάρει μέρος στη KIDS FUN ZONE. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν ισόποσα και θα διατεθούν στη «Φλόγα» και στο «Χαμόγελο του παιδιού» ως μια ελάχιστη υποστήριξη στο σπουδαίο έργο τους.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BMW M4 Heritage Edition
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BMW M4 Heritage Edition
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ