2019-09-09 23:19:01
Φωτογραφία για Mercedes Brabus G V12 900 PS
Mercedes Brabus G-Class 888 PS

Δεν προλάβατε να αγοράσετε το Mercedes AMG G65; Δεν πειράζει. Μπορείτε να παραγγείλετε στην Brabus ένα G-Class με δωδεκακύλινδρο κινητήρα, 6300 κ.εκ. και 888

ίππους . Το Mercedes Brabus G V12 900 είναι ένα από τα πιο πολυτελή και δυνατά SUV, που ο κόσμος των αυτοκινήτων έχει δει ποτέ. Με 888 ίππους από έναν κινητήρα twin-turbo 6300 κ.εκ. V12.

Οι κινητήρες V12 θεωρούνται κάτι σαν δεινόσαυροι που αντιμετωπίζουν εξαφάνιση για να μπορέσουν να αναπτυχθούν, στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Η Mercedes αποσύρει σταδιακά το μοτέρ 6.000 κ.εκ. twin-turbo, εξοπλίζει την AMG S65 Final Edition, ως φόρο τιμής στο πολυτελές V12 sedan από το Affalterbach. Επιπλέον λίγα μοντέλα της Maybach, θα διατηρήσουν αυτό το κινητήριο σύνολο με αποτέλεσμα οι ημέρες του να είναι… μετρημένες. Η ζήτηση για τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με τον γιγαντιαίο κινητήρα είναι χαμηλή και το κόστος για να μπορέσει ο V12 να διατηρηθεί στην παραγωγή (και να πληροί τις προδιαγραφές ρύπων και οικονομίας) είναι πολύ υψηλό.


Για το λόγο αυτό, η Mercedes είναι απίθανο να εξοπλίσει τα ανανεωμένα G-Class (W463) με την έκδοση AMG G65. Αν πάλι θέλετε (και μπορείτε να πληρώσετε) ένα off-road SUV με δώδεκα κυλίνδρους και το τρισδιάστατο αστέρι στην «μάσκα», τότε πρέπει να παραγγείλετε το Brabus το συντομότερο δυνατόν. Ενώ ο τεράστιος κινητήρας παράγει μια μεγαλοπρεπή ροπή στρέψης 1,500 Nm που ταιριάζει με την Bugatti Veyron Super Sport, είναι περιορισμένη σε «μόνο» 1.200 Nm για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία. Η τεράστια ισχύς περνά και στους δύο άξονες μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα ταχυτήτων, το οποίο υποθέτουμε ότι έχει ενισχυθεί για να αντιμετωπίσει την επιπλέον δύναμη.

Πώς κατάφερε η Brabus να βγάλει τόσο μεγάλη δύναμη (πάνω από τα 621 ίππους) η οποία είναι διαθέσιμη στην S65 Final Edition; Απλό, Ο V12 του G-Wagen ανέβηκε από τα 6,0 σε 6,3 λίτρα μαζί με μεγαλύτερα turbo. Επιπλέον, υπάρχει νέα πολλαπλή εξαγωγής, με ειδικό φίλτρο αέρα και εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι (με ενεργά ελεγχόμενα πτερύγια) που τελειώνουν με διπλές μαύρες χρωμμένες άκρες στις πλευρές του showcar που είναι στο περίπτερο της εταιρίας στην Φρανκφούρτη.

Χάρη στη μεταμόσχευση του V12, το ​​G-Class, μπορεί να κάνει το 0-100 σε 3,8 δευτερόλεπτα και να φτάσει τα 280 χλμ τελικής ταχύτητας. Οπτικά το Brabus G, έχει bodykit με πλάτος επιπλέον 10 εκατοστών ενώ παράλληλα έχει τροχούς 24 ιντσών με ελαστικά 355/25 R24. Ίσως θελήσετε να καθίσετε πριν μάθετε πόσο κοστίζει: Η τιμή του είναι 605.055 ευρώ προ φόρων. Η εταιρία Brabus σχεδιάζει να κατασκευάσει μόνο δέκα αντίτυπα. Ένα από αυτά μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ