2019-09-12 22:21:34
Φωτογραφία για Honda e
“Εκδόσεις επιδόσεων όπως το Type R έχουμε σε διάφορα μοντέλα μας: Δεν βλέπω το λόγο το

συγκεκριμένο λογότυπο να ταιριάξει με τη φιλοσοφία του e”, δήλωσε ο Hitomi. “Σε ορισμένες κατηγορίες ίσως είναι η σωστή επιλογή, τα διακριτικά Type R αποτελούν έναν ασφαλή τρόπο για να εκφράσει την ικανότητα της η Honda ως σπορ μάρκα. Αλλά για το Honda ε, θέλουμε να προσφέρουμε μια νέα διάσταση αξιών στους πελάτες μας. “Αυτά θα είναι χαρακτηριστικά όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και ακόμη περισσότερη τεχνολογία συγκριτικά με το κανονικό e, το οποίο ήδη προσφέρει υψηλά επίπεδα προδιαγραφών ακόμη και ως πρωτότυπο.

“Θα υπάρξει εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη, συνδεσιμότητα αλλά και άλλες υπηρεσίες για την παροχή νέων αξιών στους πελάτες που δεν μπορούν να εφοδιαστούν με συμβατικά συστήματα πρόωσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Honda μετατρέπει το e σε φωτοστέφανο, παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του. Κατά την τοποθέτηση του e ως προϊόν υψηλής τεχνολογίας, η Honda έχει προηγουμένως ελέγξει το αντίκτυπο της Apple στο κοινό, ως μια εταιρεία που έχει επιτύχει προϊόντα που είναι επιθυμητά, παρότι δεν διαθέτουν την καλύτερη αξία στην αγορά.


Η τεχνολογία της Honda – η οποία περιλαμβάνει φωνητικές εντολές, ψηφιακό κλειδί, προηγμένη εφαρμογή για τον έλεγχο της θέρμανσης και άλλα – αποτελεί βασικό σημείο πώλησης του μοντέλου και οδηγεί το δρόμο για τον κατασκευαστή αυτοκινήτων της Ιαπωνίας. Ο προϊστάμενος στον τομέα της συνδεσιμότητας Mirai Aki, δήλωσε: “Παρότι στους επιμέρους τομείς τίποτα δεν προσφέρουμε πρώτοι, κανείς άλλος όμως δεν τόλμησε να προσφέρει όλα αυτά τα συστήματα μαζί σε ένα ελκυστικό πακέτο όπως κάνουμε εμείς”. Το 2021 θα αποτελέσει το πρώτο πλήρες έτος του Honda e στην αγορά, ωστόσο, στο Ηνωμένο Βασίλειο το τετραψήφιο νούμερο σε επίπεδο πωλήσεων έχει τεθεί ήδη ως στόχος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ