2019-09-12 23:24:41
Φωτογραφία για Οι πρώτες νυχτερινές εικόνες του iPhone 11
Ενώ οι προ παραγγελίες του iphone 11 ανοίγουν την παρασκευή αύριο κάποιοι πολύ τυχεροί έχουν ήδη στα χέρια τους το νέο iphone.

Έτσι οι πρώτες εντυπώσεις έρχονται στα κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα για τις νέες κάμερες και το ios 13. 

Η Apple προσφέρει την πολύ περιζήτητη λειτουργία νυχτερινής λειτουργίας που αναμέναμε με αγωνία στο iPhone 11. Τα Android smartphones όπως το Google Pixel και το OnePlus 7 Pro προσφέρουν ήδη λειτουργία νύχτας εδώ και πολύ καιρό. Η Apple έχει ήδη αποδείξει τη νυχτερινή λειτουργία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της παρουσίασης και τώρα έχουμε μερικές πρώτες εικόνες σε πραγματικό χρόνο που δείχνουν την λειτουργία της νυχτερινής λειτουργίας.

Η Coco Rocha, ένα μοντέλο, παρουσίασε τη σύγκριση μιας φωτογραφίας νυχτερινής λήψης στο iPhone X σε αντίθεση με αυτή που καταγράφηκε στο iPhone 11 Pro Max. Η διαφορά μεταξύ των δύο εικόνων είναι καταπληκτική, αυτή που συλλαμβάνεται στο iPhone 11 Pro Max είναι μια καλά φωτισμένη νυχτερινή εικόνα χωρίς σπόρους / θόρυβο. Με άλλα λόγια, η εικόνα σε πραγματικό χρόνο μοιάζει άψογη με αυτήν που παρουσίασε η Apple πρόσφατα.


 Η Apple χρησιμοποιεί το έξυπνο λογισμικό και το A13 Bionic επεξεργαστή για να προσφέρει χαμηλού φωτισμού πλάνα. Το καλύτερο σημείο είναι ότι αυτό συμβαίνει αυτόματα και δεν θα χρειαστεί καμία προσπάθεια από εσάς. Ωστόσο, αν χρειαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χειροκίνητα τις ρυθμίσεις και να αλλάξετε τις προηγμένες λεπτομέρειες.

Το iPhone 11 Pro Max έρχεται εξοπλισμένο με τριπλή ρύθμιση κάμερας 12MP f / 1.8, f / 2.0 και f / 2.4, OIS για πρωτεύοντα και τηλεφακό αισθητήρα, 100% εικονοσκοπικά εστίασης για την κύρια κάμερα, βελτιωμένη λειτουργία Smart HDR, και Έλεγχος βάθους, Φαινόμενο True Tone Flash. Το σύστημα τριπλής κάμερας στο iPhone 11 Pro Max είναι μια σημαντική ανανέωση του συστήματος κάμερας του iPhone.

Don’t ask me how but I got my hands on the new iPhone 11 tonight! argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ