2019-09-15 09:43:20
Φωτογραφία για Η ξανθιά καλονή και τα κομάντο!
Του Ηλία Προύφα

Δε θα μπορούσαμε να επιλέξουμε πιο ωραία εικόνα για το κλείσιμο της αυλαίας, της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μία στην κυριολεξία ξανθιά καλλονή, έκανε την εμφάνισή της, στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων της ΔΕΘ, κλέβοντας την παράσταση.

Ο λόγος για την καταξιωμένη Θεσσαλονικιά μουσικό και συγγραφέα, Κυριακή Δερέμπερη, την οποία ''συνέλαβε'' ο φακός του kranosgr, ανάμεσα στα κομάντο της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών, στο ''χακί'' περίπτερο της ΔΕΘ.

Μαζί και το πάντα μάχιμο κομάντο της Ελληνικής σκηνοθεσίας Τάσος Μπιρσίμ, ο οποίος ξεχώρισε και θα αναδείξει τηλεοπτικά το ταλέντο της Κυριακής.

Η Κυριακή Δερέμπερη μεγαλώνοντας, στα εικοσιδύο πλέον, έχει εξελιχθεί σε μια πολύπλευρη προσωπικότητα και ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της. Ανήσυχο πνεύμα, που δεν διστάζει να δίνει το παρόν της σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου καθώς έχει συγγράψει επτά βιβλία που αφορούν κοινωνικά ζητήματα όπως το τσιγάρο, ο φυλετικός ρατσισμός, τα ναρκωτικά κ.α


Η Κυριακή αποδεικνύει μέσα από τις μουσικές και όχι μόνον επιλογές καθώς από την δημόσια εικόνα, το λόγο και την έκφραση της ότι η νέα γενιά μπορεί να έχει μια εμπεριστατωμένη και συνειδητοποιημένη παρουσία, με γνώση και μεράκι για μάθηση.

Σπουδάζει σύγχρονο τραγούδι, εκπλήσσει με τα ιδιαίτερα παραδοσιακά γυρίσματα στην φωνή της και εντυπωσιάζει με την δυναμική της παρουσία δίνοντας το παρόν της σε πολλές δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, σε φιλανθρωπικές διοργανώσεις, εκφράζοντας την άποψη της ως πολιτικό ον χωρίς φανατισμούς και σημαίες. 

Όνειρο της να εντάξει το σαντούρι στην ηλεκτρονική μουσική.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ