2019-10-23 23:04:47
Φωτογραφία για Subaru WRX STI EJ20 Final Edition:
Μόνο 555 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την τελευταία και ειδική έκδοση του δημοφιλούς WRX STI EJ20 Final Edition.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Subaru ανακοίνωσε την ειδική -τελευταία- έκδοση του σημαντικότερου αυτοκινήτου της ιστορίας της, το οποίο μάλιστα θα φέρει τον κινητήρα EJ20.

Σήμερα, το Subaru WRX STI EJ20 Final Edition μοστράρεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, μαζί με το Levorg Prototype στο πλάι του. Η ειδική έκδοση εφοδιάζεται με τον φημισμένο 2λιτρο turbo κινητήρα των 308 ιππων και 422 Nm ροπής, η οποία μεταφέρεται μέσω του χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και στους δύο άξονες. Πατάει επάνω σε 19 ιντσών τροχούς της BBS σε χρυσή απόχρωση, οι οποίοι φιλοξενούν τις δαγκάνες της Brembo. Εκτός όμως από τις μικρές αισθητικές επεμβάσεις, οι μηχανικοί της Subaru ασχολήθηκαν έντονα με την αναβάθμιση του μηχανολογικού συνόλου, καθώς και με την προσθήκη συστημάτων ασφαλείας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα διατίθεται αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά, και η Subaru θα κατασκευάσει το EJ20 Final Edition σε μόλις 555 μονάδες.

Η επόμενη γενιά του WRX αναμένεται να αποκαλυφθεί πριν το τέλος του 2020 και είναι πολύ πιθανό να φοράει έναν μικρότερο (σε κυβικά εκατοστά) κινητήρα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το επερχόμενο Subaru Levorg θα διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο 1.800άρι μοτέρ, το οποίο δεν αποκλείεται να βρει το δρόμο του κάτω από το καπό του δημοφιλούς ιαπωνικού sedan.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ