2019-12-17 23:32:28
Φωτογραφία για Toyota Yaris, GR-4,
Η «εκρηκτική» έκδοση του νέας γενιάς Toyota Yaris, GR-4, αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, αλλά εμείς έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες του.

Το περιοδικό αυτοκινήτου «Wheels» κατάφερε να εντοπίσει σε μία άγνωστη περιοχή της Αυστραλίας το ιαπωνικό σουπερμίνι. Το Yaris GR-4 έχει δημιουργηθεί υπό τις οδηγίες της Gazoo Racing και αποτελεί φόρο τιμής στο αγωνιστικό μοντέλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις εντοπίζεται στο τρίθυρο αμάξωμα και στα τονισμένα φτερά.

Όπως παρατηρούμε και από τις φωτογραφίες, το Yaris GR-4 θα διαθέτει μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και αναβαθμισμένα φρένα, ενώ πίσω κυριαρχούν το σπόιλερ οροφής και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Φυσικά, η εμπρός μάσκα έχει ανασχεδιαστεί, καθώς περιλαμβάνει μία μεγαλύτερη γρίλια με σκοπό την βέλτιστη ψύξη του κινητήρα.


Σε ότι αφορά το εσωτερικό, αυτό που αναμένεται να χαροποιήσει τους υποψήφιους αγοραστές είναι το γεγονός ότι υπάρχει χειροκίνητο κιβώτιο, το κλασσικό old-school χειρόφρενο, αλλά και καθίσματα τύπου μπάκετ. Η Toyota, προς το παρόν, δεν έχει ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Yaris GR-4, αν και όπως αναφέρουν διάφορες πηγές μέσα από εργοστάσιο, το ιαπωνικό μοντέλο θα διαθέτει έναν τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Να αναφερθεί ότι το νέο Toyota Yaris GR-4 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο που ανοίγει τις πύλες της στις 10 Ιανουαρίου 2020.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ