2019-12-20 19:26:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος Udo Ulfkotte  που τον έχουμε αναφέρει σε πολλά άρθρα μας . είχε ασχοληθεί πριν από χρόνια με το ζήτημα τον μουσουλμάνων λαθρομεταναστών  πριν ακόμα ξεσπάσει  η θύελλα τις λαθροεισβολής τα τελευταία χρόνια.

Ο Γερμανός  αυτός  δημοσιογράφος που είχε σχέση και με μυστικές υπηρεσίες, και αυτός ήταν ο λόγος που τον εξολόθρευσαν  με ’’μυστήριο τρόπο’’ είχε πριν από χρόνια επαφές μια κάποιο Ούγγρο σημαντικό στέλεχος της ουγγρικής κυβέρνησης και γνώστης των εσωτερικών πραγμάτων της ευρωπαϊκής ένωσης. Ο Ουγγαρέζος αυτός το οποίο το όνομα σκόπιμα δεν αποκάλυψε ο Ουλφκοτε στο βίντεο. Του είχε εκμυστηρευτεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μουσουλμανοποίησης της Ευρώπης και αθρόας εισαγωγής  τζιχατιστών και ακραίων ισλαμιστών  με στόχο να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Το σχέδιο αυτό υπαγόρευε  τις κρατικές αρχές μόλις έβλεπαν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες όχι μόνο να τους εμποδίζουνε να εισέρχονται στην Ευρώπη αλλά να τους προωθούνε  και να τους διαθέτουν όλα τα μέσα για να εγκαθίστανται μόνιμα στις χώρες της Ευρώπης.

Ειδικά στην Γερμανία είχαμε περιπτώσεις όπου εγκαθιστούσανε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κοντά σε στρατόπεδα και σε αποθήκες πυρομαχικών έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα ακόμα και να εξοπλίζονται  για να τρομοκρατούνε τους κατοίκους.

Έτσι  εξηγούνται όπως αναφέρει ο Ούλφκοτε τα οργανωμένα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν πυκνώσει τα τελευταία χρόνια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες  και που γίνονται βάσει του σχεδίου  διάλυσης της γηραιάς  ηπείρου.

Δείτε το βίντεο

https://gloria.tv/?fbclid=IwAR2F9kp1m-bn4UzieP335BvCvGh1nKd35JYlEFpig6qsSXxRj3EPIdSUlaU&post=c3BntbshmHb26BjPAzBq6gDGV

Hungarian Government video of border invaders

The Jihadis Next Door [Documentary]



[embedded content]



Σουλτάνα Χειλαδάκη

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ