2020-01-11 21:57:48
Φωτογραφία για Subaru FUCKS  Forester
 Στην έκθεση αυτοκινήτου της Σιγκαπούρης η Subaru παρουσίασε μια ειδική βελτιωμένη έκδοση του Forester με την ευρηματική ονομασία…FUCKS

Με εμφανή διάθεση να κερδίσει τις εντυπώσεις με την πρωτότυπη όσο και πικάντικη ονομασία η Subaru αφήνει για λίγο τον μανδύα της ιαπωνικής σοβαρότητας επέλεξε την έκθεση αυτοκινήτου στη Σιγκαπούρη για να παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του Forester με την ονομασία Forester Ultimate Customized Kit Special edition.

Η συντόμευση FUCKS που προκύπτει από τα αρχικά της μακρόσυρτης ονομασίας είναι ίσως πιο ευρηματική και εν τέλει πιο πιασάρικη από την πραγματική ουσία της ειδικής έκδοσης του Forester. Αν και παρουσιάζεται για την απόλυτη έκδοση εξατομίκευσης πρόκειται ουσιαστικά για ένα Forester με ένα έντονο body kit με νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και μια μεγάλη αεροτομή στην πίσω πέμπτη πόρτα. Το οπτικό πακέτο συμπληρώνεται από ζάντες 20’’ καθώς και από τις χαρακτηριστικές για την συγκεκριμένη έκδοση κίτρινες δαγκάνες των φρένων.


Στις επενδύσεις του εσωτερικού κυριαρχεί το σουέτ δέρμα ενώ δεν λείπουν και τα λογότυπα STI. Επιπλέον ακολουθώντας το ύφος της υπόλοιπης βελτίωσης στο πορτπαγκάζ κυριαρχεί ένα μεγάλο subwoofer που όμως κλέβει πολύ από τον διαθέσιμο χώρο για αποσκευές. Οι αλλαγές σταματούν κάπου εκεί καθώς σε μηχανολογικό επίπεδο το FUCKS είναι πανομοιότυπο με κάθε άλλο Forester διαθέτοντας ένα 2.0λιτρο τετρακύλινδρο boxer 156 ίππων ο οποίος μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου Lineartronic συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ