2020-01-16 14:40:46
Φωτογραφία για DEAL: Στα μεγάλα έπαθλα ποντάρει ο Alpha...
Στερνή τους γνώση να σε είχαν πρώτα, ή ,πιο σωστά, «Στερνό τους Deal, να σε είχαν πρώτα»! Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, το τηλεπαιχνίδι επέστρεψε στη συχνότητα του ALPHA για να μοιράσει λεφτά, να χαρούν οι παίκτες κι οι τηλεθεατές, μπας και χαρούν και στον σταθμό βλέποντας τα ραβασάκια της Nielsen. 

Η αλήθεια όμως είναι ότι η πορεία του τηλεπαιχνιδιού τις πρώτες δύο μέρες έχει δώσει χαρά στον σταθμό της Κηφισιάς αφού έφερε στη συχνότητά του τηλεθεατές που είχαν φύγει. Για παράδειγμα τις δύο πρώτες ημέρες το DEAL έκανε 15% μέσο όρο τη Δευτέρα και 16,3% την Τρίτη στο γενικό σύνολο και 16,5% -16,6% στο δυναμικό κοινό αντίστοιχα. Και μπορεί αυτά να μην είναι… ακόμα νούμερα DEAL ,αλλά αξίζει να αναφέρω ότι το τηλεπαιχνίδι που είχε πάρει τη θέση του, το «Πάνω Κάτω», με την προβολή των 70 επεισοδίων ,έφερε στον σταθμό 10,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 11,9% στο δυναμικό κοινό, με τον Χρήστο Φερεντίνο να προσπαθεί… να προσπαθεί… αλλά χωρίς –δικαιολογημένα- αποτέλεσμα. 

Έτσι, λοιπόν, έχουν δίκιο να χαίρονται στον ALPHA θεωρώντας ότι το DEAL θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Πιστεύοντας μάλιστα πολύ στο ότι πρέπει να «χτίσουν» δυνατά επεισόδια φαίνεται να έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο να βρεθούν καλοί παίκτες που μπορεί να τα… πάρουν από τον τραπεζίτη, αλλά θα καταφέρει ο σταθμός μέσα από το τηλεπαιχνίδι να κερδίσει ξανά τηλεθεατές!

Melasblog  - Newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche 718 Cayman GT4
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche 718 Cayman GT4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ