2020-01-16 14:35:24
Φωτογραφία για Έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Συνελήφθη ο δράστης του φονικού
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 65χρονη σύζυγος του 75χρονου θύματος -

Έβγαλε όπλο και σκότωσε για ασήμαντη αφορμή - Το ιστορικό του άγριου εγκλήματος

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από το νέο, άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στις Μοίρες, στη Μεσαρά, με θύμα έναν 75χρονο άνδρα και τραυματία την 65χρονη γυναίκα του.

Ο φερόμενος ως δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 75χρονου είναι ένας 52 χρονος άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, συνελήφθη λίγο μετά τις 8.30 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site, εμφανίστηκε στην γκαρσονιέρα που νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγος του και άρχισε να φωνάζει εκτός εαυτού. Στο ισόγειο έμενε ο άτυχος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος άκουσε τις φωνές και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Τότε ο 52 χρονος -ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- άρχισε να ζητάει εξηγήσεις για τους λόγους που ενοικίασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε βγάλει όπλο με το οποίο σημάδεψε τον άτυχο άνδρα πυροβολώντας τον όπως επίσης και τη γυναίκα του θύματος που επίσης ήταν μαζί του. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν το περιστατικό, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Εκτός κινδύνου η 65χρονη σύζυγος

Η 65χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια της τον άνδρα της να πέφτει νεκρός από τα πυρά του 52χρονου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Γιος θύματος: «Θα μπορούσα αν είμαι εγώ στη θέση του πατέρα μου»

Εν τω μεταξύ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο γιος του θύματος που διατηρεί γραφείο ταξιδιών και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες, αφού, όπως αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, θα μπορούσε να ήταν εκείνος στη θέση του πατέρα του. Όπως αναφέρει η σελίδα, ρωτούσε τους γείτονες που είναι το σπίτι του «τουρ». «Ευτυχώς που δεν βγήκα εγώ γιατί θα πυροβολούσε εμένα…» φέρεται να δήλωσε συγκλονισμένος.

«Στο πόδι» όλη η γειτονιά

Ο δράστης από το Ζαρό διατηρεί καζάνι στα περίχωρα των Μοιρών και είναι επίσης γνωστός στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 52χρονος προκαλούσε τέτοιου είδους σκηνικά. Χθες το βράδυ όλη η γειτονιά αναστατώθηκε από τις φωνές του με τον ίδιο όμως, αυτή τη φορά, να βγάζει όπλο και να σκοτώνει εν ψυχρώ τον 75χρονο άνδρα και να τραυματίζει την 65χρονη σύζυγό του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche 718 Cayman GT4
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche 718 Cayman GT4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ