2020-01-30 11:40:53
Φωτογραφία για Θ.Χήρας: «Κλείστε το αν δεν μπορείτε να συντηρήσετε το Δ.Σ. Πηγής» (video)
Πεδίο έντονης αντιπαράθεσης ανάμεσα στον επικεφαλής της παράταξης Πύλης Όραμα Θεόδωρο Χήρα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σωτήρη Χατζή αποτέλεσε η κατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Πηγής, για την οποία η παράταξη του πρώην υποψηφίου Δημάρχου έχει “ξαναχτυπήσει καμπανάκι” λόγω του διαρκούς κινδύνου κατάρρευσης.

Ο κ.Χήρας επικαλέστηκε αναφορές ιδιωτών μηχανικών που μετέβησαν στο σχολείο με πρωτοβουλία των δασκάλων, οι οποίες είναι άκρως ανησυχητικές για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών. «Έχω μπει στο σχολείο όταν βρέχει και μέσα γίνεται λίμνη» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούσαμε να εντάξουμε την επισκευή της στέγης στις προηγούμενες εργολαβίες, στην καινούργια μελέτη για τα σχολικά κτίρια θα το εντάξουμε» ήταν η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Σωτήρη Χατζή. «Πάντως ο εργολάβος έκανε συντήρηση στη στέγη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο θέμα της ακαταλληλότητας της επίμαχης στέγης επανήλθε ο κ.Χήρας, ψέγοντας τη δημοτική αρχή για άδικη κατανομή κονδυλίων σε δευτερευούσης σημασίας ανάγκες. «…Κλείστε το αν δεν μπορείτε…εύχομαι να μην γίνει κάτι…μην απαντάτε έτσι εύκολα δεν γίνεται λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων»

το είδαμε trikalafocus.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ