2020-02-13 13:02:11
Φωτογραφία για Οι νησιώτες έδιωξαν Κασιδιάρη και Λαγό - Έξω οι δολοφόνοι
Να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στα νησιά επιχείρησαν ο Λαγός και ο Κασιδιάρης δίνοντας το παρών στη συγκέντρωση των νησιωτών στην Αθήνα, αλλά τελικά αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν αποδοκιμαζόμενοι! «Έξω τώρα η Χρυσή Αυγή, να αποχωρήσουν από τη συγκέντρωσή μας οι φασίστες».

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή όπου διάβασαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Με κεντρικό σύνθημα: «Όχι άλλες Φυλακές Ψυχών», οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στα ΚΥΤ, αλλά και την αντίθεσή τους στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης σχετικά με την επίταξη ακινήτων για τη δημιουργία νέων δομών. 

«Ήρθαμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα η Κυβέρνηση. Είναι ένας τρόπος αυταρχικός, ένας τρόπος που βασίζεται σε επιτάξεις και σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, προσθέτοντας ότι «θέλουμε με δημοκρατικό διάλογο να βρούμε λύσεις». «Όσο υπάρχουν αυτές οι επιτάξεις αρνούμαστε να συζητήσουμε. Εάν η Κυβέρνηση εκλογικευτεί και πει ότι θα συζητήσουμε δημοκρατικά, εδώ είμαστε» δήλωσε.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ