2020-02-21 18:54:34
Φωτογραφία για Ενδιαφέρουσα ημερίδα του ΓΕΕΘΑ για το bullying
 Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων Ημερίδα με θέμα «Το Φαινόμενο του Εκφοβισμού».   

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών, με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Εκφοβισμού ως κοινωνικού φαινομένου. 

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας κήρυξε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ενώ, καταξιωμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τις Ένοπλες Δυνάμεις τοποθετήθηκαν επί του θέματος, αποτυπώνοντας με γνώμονα την ακαδημαϊκή τους γνώση και εμπειρία, τις προεκτάσεις του στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία. 

Την Ημερίδα παρακολούθησαν σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, της Σχολής Ικάρων, της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας.  
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ