2020-02-26 03:37:41
Φωτογραφία για Λέοναρντ Κοέν:  «Thanks For The Dance»
Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο του καινούργιου τραγουδιού του Λέοναρντ Κοέν «Thanks For The Dance». Πρόκειται ένα από τα κομμάτια που συμπέριλαμβάνεται στο ομότιτλο άλμπουμ

του αξέχαστου τραγουδοποιού, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φωτογράφος Harley Weir, που έχει ως βάση της το Λονδίνο, είναι η τελευταία σύγχρονη δημιουργός που προσκλήθηκε από το NOWNESS για να δείξει την καλλιτεχνική της ερμηνεία στο τραγούδι. «Είμαι τεράστια φαν του Λέοναρντ Κοέν. Οι στίχοι του είναι τόσο ακατέργαστοι και τόσο ζεστοί. Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω μέρος στην κληρονομιά του» δηλώνει η ίδια. Με τη φρέσκια ματιά της, για την εκφραστικότητα και τον συναισθηματισμό, οι εικόνες της Weir μιλάνε για την παγκόσμια απήχηση και την ποιότητα που έχει η μουσική του Leonard Cohen.

Η Weir συνδυάζει εικόνες για την γέννηση, για το πως μεγαλώνουμε και τον θάνατο μέσω της Αμερικανίδας ηθοποιού Rowan Blanchard (Girl Meets World/The Goldbergs), η οποία υποδύεται μια νύφη εγκλωβισμένη συναισθηματικά μεταξύ πόνου, αλλαγής και την υπόσχεση για την αναγέννηση
. Επίσης στο cast συμμετέχει το μοντέλο και ηθοποιός από την Βρετανία, Lily Cole, όπου στο στυλ της Αφροδίτης του Botticelli είναι περιτριγυρισμένη από τρία μωρά για να δημιουργήσει μια εικόνα αγάπης, γονιμότητας και νέας ζωής.

Το “Thanks For The Dance” κυκλοφόρησε πέρσι και ήταν υποψήφιο για βραβείο Juno, στην κατηγορία ‘Adult Alternative Album of the Year’. Το album ήταν μια απροσδόκητη συλλογή νέων τραγουδιών από τον master. Για να ολοκληρωθεί το έργο που είχε ξεκινήσει ήδη ο Leonard, συνεργάστηκαν ο Adam Cohen, φίλοι και συνεργάτες, κάνοντας ένα album που συνδυάζει τον ήχο των προηγούμενων κυκλοφοριών του με κάτι φρέσκο και μοντέρνο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ