2020-03-03 19:29:32
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον: Το «Μαντάμ Τισό» του «φόρεσε» μάρσιπο με μωρό
Η διεύθυνση του μουσείου θέλησε με αυτήν την χαριτωμένη προσθήκη να συγχαρεί τον Βρετανό πρωθυπουργό, που θα γίνει για έκτη φορά μπαμπάς

Η πατρότητα φέρνει δραστικές αλλαγές στη ζωή ενός άνδρα, κάτι που γνωρίζει καλά ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, έχοντας γίνει μπαμπάς πέντε φορές μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά όμως, η είδηση ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα αποκτήσει σε μερικούς μήνες το έκτο του παιδί, έφερε μία ακόμη αλλαγή που ίσως δεν περίμενε ο εκκεντρικός πολιτικός.

Με αφορμή την είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, το «Τισό» έκανε μια χαριτωμένη προσθήκη στο ομοίωμα του Βρετανού πρωθυπουργού, που εκτίθεται μαζί με άλλα ομοιώματα πολιτικών στο δημοφιλές αξιοθέατο του Λονδίνου. Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε το μουσείο στο Twitter, το ομοίωμα του Τζόνσον που στέκεται μπροστά από την πόρτα του Αριθμού 10 τη Ντάουνινγκ Στριτ εξοπλίστηκε εχθές με ένα κέρινο... νεογέννητο μέσα σε μάρσιπο.


Σύμφωνα με τον επικεφαλής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις, πρόκειται για μια προσωρινή προσθήκη, στο πλαίσιο της επιθυμίας του μουσείου να συγχαρεί τον Βρετανό πρωθυπουργό και να τον βοηθήσει να προετοιμαστεί για τη νέα άφιξη. «Είμαστε σίγουροι ότι, παρά το γεγονός ότι έχει την πιο απαιτητική δουλειά στη χώρα, θα βρει χρόνο για τα πατρικά του καθήκοντα», δήλωσε ο Ντέιβις σύμφωνα με το news.sky.com.

O ρόλος του πατέρα δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Τζόνσον, ο οποίος είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την πρώην του σύζυγο, από την οποία χώρισε το 2018 μετά από 25 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με την Daily Mail, το 2013 αποκαλύφθηκε ότι ο πολιτικός είχε αποκτήσει ένα ακόμη παιδί στο πλαίσιο μιας παράνομης σχέσης που διατηρούσε το 2009, όταν ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Η 31χρονη νέα σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς, ανακοίνωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της το περασμένο Σάββατο στο Instagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον 55χρονο καλό της. «Αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη», έγραψε η Σίμοντς στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από μια τρυφερή φωτογραφία της με τον Μπόρις.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ