2023-08-20 16:00:01
Φωτογραφία για Έρωτας Φυγάς - Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας και του Μάρκου αιμόφυρτο στο νοσοκομείο!



Ανατρεπτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο τις σειράς "Έρωτας Φυγάς", όπως τις αποκαλύπτει ο "Τηλεθεατής" .

Ο Μάρκος μαθαίνει από την Αλεξάνδρα ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του. Το ζευγάρι θα προσπαθήσει να το σκάσει στο εξωτερικό, μία απόφαση που θα έχει ολέθριες συνέπειες για τον γιο τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ"

Η Αλεξάνδρα δεν λέει στην αστυνομία ότι η Ευγενία ήταν εκείνη που επιχείρησε να τη σκοτώσει. Τους αφήνει όλους να πιστεύουν ότι... αυτοπυρπολήθηκε! Επειδή όμως ανησυχεί γιατί το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον καλεί-με μεσολαβιτή της Ρηνιώς- τον Μάρκο αργά το βράδυ στο νοσοκομείο και του αποκαλύπτει ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του! Εκείνος στην αρχή χάνει τα λόγια του, μετά εξοργίζεται μαζί της που δεν του το είχε πει τόσο καιρό και, στο τέλος, συμφωνεί να μη μιλήσουν σε κανέναν και να οργανώσουν τη διαφυγή τους στο εξωτερικό με τα τρία παιδιά!

Καθώς το σχέδια της διαφυγής τους τινάζεται στον αέρα, ο Ιάσονας και ο Μάρκος έρχονται για ακόμα μία φορά αντιμέτωποι. Μόνο που παραδίπλα ο Γιωργάκης έχει βρει ένα από τα όπλα του Ιάσονα, το θεωρεί παιχνίδι και το κακό δεν αργεί να συμβεί. Ο πυροβολισμός που ακούγεται διακόπτει τον καυγά των... μπαμπάδων! Ο Γιωργάκης μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Οι δύο άντρες καταφτάνουν καταρρακωμένοι και καβγαδίζουν ξανά μπροστά στον κόσμο! Έτσι, όλοι πια μαθαίνουν ότι ο Γιωργάκης είναι βιολογικός γιος του Μάρκου Αποστολόπουλου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ