2020-03-16 17:40:25
Φωτογραφία για Οι πρώτες εντυπώσεις από το «J2US»
Εν μέσω των εξελίξεων τόσο με την εξάπλωση του κορωνοϊού όσο και με τα επεισόδια στον Έβρο, το “Just the 2 of us” έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου, ευελπιστώντας να δώσει στους τηλεθεατές μια εναλλακτική λύση ψυχαγωγίας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το συγκεκριμένο project βρισκόταν στα σκαριά για περισσότερο από τρεις μήνες.

Ξεκινώντας από το πλατό, δεν γίνεται να μην κάνει κανείς την σύγκριση με τα αντίστοιχα show του ΑΝΤ1. Τα ευτελή σκηνικά, το σκοτεινό πλατό, το ακόμα πιο σκοτεινό backstage και φυσικά η απουσία κοινού (για το οποίο βέβαια δεν ευθύνεται το κανάλι), έδιναν την εντύπωση ότι παρακολουθούμε μία γενική πρόβα, παρά την λαμπερή πρεμιέρα του show.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της παρουσίασης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του. Πέρα από την καλή προσωπική του σχέση με τα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και με αρκετούς από τους διαγωνιζόμενους, η δυσκολία του να συντονίσει όσα συνέβαιναν γύρω του ήταν εμφανής. Ακόμα, δεν είχε σίγουρα την λάμψη της Ζέτας Μακρυπούλια και της Δούκισσας Νομικού, αλλά ούτε και το έξυπνο χιούμορ του Γιώργου Καπουτζίδη που είχαν παρουσιάσει το συγκεκριμένο show στο παρελθόν.


Όσο για την κριτική επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δέσποινα Βανδή είναι εκείνες που σώζουν την κατάσταση και δίνουν το απαραίτητο αλατοπίπερο στο παιχνίδι. Η πρώτη με το χιούμορ και τις σπαρταριστές ατάκες της και η δεύτερη με τα εύστοχα σχόλια της και την αυστηρή πλην δίκαιη κριτική της. Η Μαρία Μπακοδήμου από την άλλη ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματα της, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής ήταν δυστυχώς σχεδόν ανύπαρκτος στο πρώτο live.

H τηλεθέαση το περασμένο Σάββατο «πέταξε» μέχρι το 17%, γεγονός που σίγουρα έφερε χαμόγελα στα στελέχη του Open. Βέβαια, ο ανταγωνισμός ήταν ελάχιστος και φυσικά υπήρχε έντονη αναμονή κοινού καθώς πρόκειται για ένα πολυδιαφημισμένο και πολυσυζητημένο show, χωρίς αυτό να μειώνει την επιτυχία της πρεμιέρας. Ωστόσο, το πραγματικό στοίχημα μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο, που θα φανεί αν το show του Open θα καταφέρει να συγκρατήσει τα ποσοστά του ή θα «ξεφουσκώσει».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ