2012-06-21 20:09:10
Φωτογραφία για «Ασόβαρες καταστάσεις»!
Σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ αποφάσισε για τον Πρίγκιπα πως «δεν ασχολούμαστε με ασόβαρα πράγματα» και ήταν έξαλλοι με την Μιχοπούλου, στην οποία δεν απαντάνε και... επίσημα! Τι ειπώθηκε για μεταγραφές και διακανονισμούς.

Σίγουρα η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι όπως πριν περίπου 2 μήνες όταν τα πάντα ήταν στον... αέρα. Με τις όποιες δυσκολίες το «τριφύλλι» έχει διοίκηση, έχει πόρους και περιμένει και την βοήθεια από τον κόσμο του μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Τα αραβικά σενάρια συντηρούνται από τον Σεπτέμβριο, βασικές διαδικασίες δεν έχουν τηρηθεί από τους κατά καιρούς ενδιαφερόμενους και η δυσπιστία είναι λογικό επακόλουθο στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρώτη στιγμή έχει κάνει ξεκάθαρο πως δύσκολα πιστεύει ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και στο σημερινό Δ.Σ μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα, έβαλε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και μίλησε για «ασόβαρες καταστάσεις», κάτι με το οποίο συμφώνησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ! Αφορμή στάθηκε η επιστολή της εκπροσώπου του Πρίγκιπα, Κασσιανής Μιχοπούλου με τον τρόπο της οποίας... βράζουν άπαντες.


«Η κατάσταση του συλλόγου δεν είναι όπως πριν. Δουλέψαμε αρκετά, ψάξαμε και βρήκαμε χρήματα, βάλαμε χρόνο και καταφέραμε η ομάδα να μην πτωχεύσει και να πάρει την άδεια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε όσοι εμφανίστηκαν έλεγαν για 15 εκατομμύρια ευρώ. Που ήταν όλοι αυτοί όταν η ομάδα πήγαινε προς το χείλος του γκρεμού; Αυτά τα χρήματα μπορούμε να τα μαζέψουμε και εμείς. Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη για τον οποιοδήποτε... Πρίγκιπα αν και όσα γίνονται αυτή την στιγμή είναι ασόβαρα. Δεν είναι τυχαία η εμπλοκή συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν σχέση με γνωστά και μη εξαιρετέα πρόσωπα».

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ υπήρχε επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ που ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της ΑΜΚ είναι σε εξέλιξη και κάθε σοβαρός ενδιαφερόμενος επίδοξος επενδυτής μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Ως προς την από 18 Ιουνίου επιστολή της κυρίας Μιχοπούλου που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το ύφος της κρίνεται απαράδεκτο και δεν χρήζει καν απάντησης».

Τι ειπώθηκε για μεταγραφές

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις γιατί το ρόστερ έχει μείνει... λείψει και υπάρχουν αρκετά κενά. Η προετοιμασία ξεκινά στις 2 Ιουλίου και υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πανέτοιμος. Ο Δημήτρης Γόντικας είπε στα μέλη του Δ.Σ πως «έχουμε επαφές με υποψήφιους στόχους. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αλλά προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τον προπονητή».

Έφτασε το χαρτί

Στα χέρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται και το τυπικό μέρος της άδειας από την ΟΥΕΦΑ. Στα γραφεία του «τριφυλλιού» έφτασε το χαρτί με την υπογραφή του Γ.Γ της ΟΥΕΦΑ, Τζιάνι Ιφαντίνο, ο οποίος καλωσόρισε το «τριφύλλι» στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2012-2013.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στήριξη στο χάντμπολ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στήριξη στο χάντμπολ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ